Mért van ez? Mit lehetne ellene tenni?
Az a baj,hogy régebben nagyon önbizalom hiányos voltam,bár még most is az vagyok egy kicsit,de már rengeteget javult a helyzet.Főleg a külsőm miatt,bár már nagyon sok pozitív visszajelzést kapok,tehát ez nem gond,azonban van bennem mindig egy kis szorongás,megfelelési kényszer,és emiatt sok dolgot nem merek megtenni,és visszahúzódobb,zárkózotabb vagyok.Azonban ha iszom csak egy kicsit is,ez teljesen elmúlik,és teljesen józan vagyok csak feloldódik ez a gátlás.Jó lenne ha ez pia nélkül is menne.
Van erre megoldás?
18/L
Hát, azt jelenti, hogy mit tudom én xD.
Na jól van na :D
Olyankor az van, hogy egy kis alkohol is kerül, beléd, az azt a hatást váltja ki, hogy meg mered tenni amit gondolsz.
A részeg ember is azért őrül meg, mert az alkohol a tesztoszteron szintjén felnyomja, és olyankor jó kedve van ( túlságosan is).
Amúgy, nem biztos, hogy jól felelek, de valószínű hogy ez az oka, én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!