Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg van olyan, hogy...

Tényleg van olyan, hogy valaki NEM TEHET RÓLA, DE NEM TUD LESZOKNI?

Figyelt kérdés
Mert a férjem mindig ezt mondja. Nekem is sikerült! de erre azt mondja, hogy mert én más vagyok. Erre mondom, hogy de b*ki én is szenvedtem, mindenki szenved egy hónapig, csak azt ki is kéne bírni!!! Ő mindent megmagyaráz. És nem érti, hogy baromira nincs napi 700 Ft-unk a tüdőrákjára! Próbálta a tapaszt, ő amellett is szívta. azt mondta semmit nem érzett belőle, már volt hogy 3-at magára tapasztott. Most filózunk ezen a Champix-on, de kiadunk rá 12 ezret, és tőle kitelik, hogy amellett is ugyanúgy fogja szívni. Mitől függ ez? Nincs semmi akaratereje? Vagy igazán nem is akar leszokni? vagy tényleg vannak ilyen emberek? Én úgy látom ezt, ha valaki nem tud leszokni, az lúzer, mert ha valamit akarunk, azt bármi áron kell elérni. Nekem ez nem fér a fejembe. Nekem is rossz volt, de 12 év után megcsináltam, neki meg már 5 éve nem sikerül. annyira unom már.

2012. júl. 23. 22:49
1 2
 11/19 anonim válasza:

Ami lényeges dohányozhat a gyógyszer szedésének a 8-12.napjáig.Én a 12.napot jelöltem ki,egész addig ugyanúgy cigiztem.Na akkor iszonyú rosszul éreztem magam,szédültem,ideges lettem,hangulatváltozások,stb.

Amint abbahagytam a cigizést,kis szédülés csak a mellékhatás.a 12 ezer sajna csak az első két hét adagjának az ára.Elvileg utána már nem cigizik a párod,10 hétig kell még utána szedni,ez kb 60-ezer Ft.Nem sokkal több mintha a

cigit venné meg.Üdvözletem,Lajos

2012. júl. 24. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

van olyan,hogy valaki nem tud leszokni

nincs olyan,hogy nem tehet róla

2012. júl. 24. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan,hogy valaki nem tud.Nem akar,olyan van.Van olyan is hogy gyenge jellem.
2012. júl. 24. 19:32
 14/19 anonim válasza:

Gyenge jellem?

jellem jelentése: a jóra-rosszra való hajlandóság egyrészt születési, neveltetési kérdés, másrészt belső hajtóerő. A protokoll szerint az akarattól függ, hogy mikor melyik kerekedik felül.

Akaraterő!Ami kell.Akinek nincsen elég akaratereje az sosem fog tudni leszokni a dohányzásról!

2012. júl. 24. 20:12
 15/19 anonim ***** válasza:
nem akaraterő kell, hanem megfelelő tudás.
2012. júl. 24. 20:25
 16/19 anonim válasza:
Tudás?Mi van?Hiába van tudás,ha nincsen akaraterő!
2012. júl. 24. 20:48
 17/19 anonim ***** válasza:

nem mert, van egy csomó ember, aki pl nem is akart leszokni a dohányzásról, még szándék se volt rá, nem hogy akaraterő, aztán elolvasta Allen Carr könyvét, és úgy gondolta, hogy dohányozni hülyeség, és abbahagyta, egyik napról a másikra, elvonási tünetek nélkül. mert volt hozzá elég ismerete

sajnos itt az alanynak nem működött, lehet mondjuk nem is figyelt a mondanivalójára.

2012. júl. 24. 21:05
 18/19 anonim válasza:
0%
Ezt a könyvet én is elolvastam.Nem tudtam mégsem leszokni a cigiről!Badarság hinni ebben!
2012. júl. 24. 21:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Valamiért a cigizőnek magának kell eldönteni, hogy most akkor leteszem a cigit. Tudom, ez így leírva roppant egyszerű. Amíg csak erre kényszerül, nem fog sikerülni. Rendet kell tenni az agyban. Aki már így leszokott, hogy letette, tapasz, könyv, gyógyszer nélkül, egyik percről a másikra, az tudja miről írok. Aki nem, az nem tudja. Én azt mondom, hogy ennek ára van. Ami már megéri.

Pl: fiatalasszonynak, ha megtudja, hogy babája lesz. Ott a baba az ár. Akinek érszűkülete van, és már járni is alig tud, ott a lába az ár. Énnekem azt volt borzasztó látni, hogy az a fiatal nő, a saját lakásában nem tud kimenni a wc-re, mert nincs lába. Egy sincs! Nekem ez volt a lökés. A feleségemnek a babája. De tudom, hogy van, akinek ez sem elég ár. Az meghal, sokkal előbb. De a sz@r nem is ez, hanem hogy a hátralevőt egyre rosszabb egészséggel éli le.

2012. júl. 25. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!