Tényleg van olyan, hogy valaki NEM TEHET RÓLA, DE NEM TUD LESZOKNI?
Ami lényeges dohányozhat a gyógyszer szedésének a 8-12.napjáig.Én a 12.napot jelöltem ki,egész addig ugyanúgy cigiztem.Na akkor iszonyú rosszul éreztem magam,szédültem,ideges lettem,hangulatváltozások,stb.
Amint abbahagytam a cigizést,kis szédülés csak a mellékhatás.a 12 ezer sajna csak az első két hét adagjának az ára.Elvileg utána már nem cigizik a párod,10 hétig kell még utána szedni,ez kb 60-ezer Ft.Nem sokkal több mintha a
cigit venné meg.Üdvözletem,Lajos
van olyan,hogy valaki nem tud leszokni
nincs olyan,hogy nem tehet róla
Gyenge jellem?
jellem jelentése: a jóra-rosszra való hajlandóság egyrészt születési, neveltetési kérdés, másrészt belső hajtóerő. A protokoll szerint az akarattól függ, hogy mikor melyik kerekedik felül.
Akaraterő!Ami kell.Akinek nincsen elég akaratereje az sosem fog tudni leszokni a dohányzásról!
nem mert, van egy csomó ember, aki pl nem is akart leszokni a dohányzásról, még szándék se volt rá, nem hogy akaraterő, aztán elolvasta Allen Carr könyvét, és úgy gondolta, hogy dohányozni hülyeség, és abbahagyta, egyik napról a másikra, elvonási tünetek nélkül. mert volt hozzá elég ismerete
sajnos itt az alanynak nem működött, lehet mondjuk nem is figyelt a mondanivalójára.
Valamiért a cigizőnek magának kell eldönteni, hogy most akkor leteszem a cigit. Tudom, ez így leírva roppant egyszerű. Amíg csak erre kényszerül, nem fog sikerülni. Rendet kell tenni az agyban. Aki már így leszokott, hogy letette, tapasz, könyv, gyógyszer nélkül, egyik percről a másikra, az tudja miről írok. Aki nem, az nem tudja. Én azt mondom, hogy ennek ára van. Ami már megéri.
Pl: fiatalasszonynak, ha megtudja, hogy babája lesz. Ott a baba az ár. Akinek érszűkülete van, és már járni is alig tud, ott a lába az ár. Énnekem azt volt borzasztó látni, hogy az a fiatal nő, a saját lakásában nem tud kimenni a wc-re, mert nincs lába. Egy sincs! Nekem ez volt a lökés. A feleségemnek a babája. De tudom, hogy van, akinek ez sem elég ár. Az meghal, sokkal előbb. De a sz@r nem is ez, hanem hogy a hátralevőt egyre rosszabb egészséggel éli le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!