Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Top Mark ¤ 37cm ¤ Kék ¤...

Top Mark ¤ 37cm ¤ Kék ¤ Mintás üveggel ehez a vizipipához mit kell még rendelnem kiegészítőként?

Figyelt kérdés
Az a hőtartó fedő vagy mi? és mekkora szén kell neki??
2012. júl. 17. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
40 mm es öngyulladós szén(carbopol), dohány (ezt emailbe kérdezd milyenek vannak), hőtartó nem szüksége de ha van ré pénzed a nagyot vedd meg bár nem biztos hogy megy a pipára szerintem inkább hagyd, és még alufólia de ebből jó a háztartási is
2012. júl. 17. 19:02
 2/4 anonim válasza:

Mosható szívócsövet, természetes szenet, rendes kerámiát.

A mosható szívócső azért kell, mert ha többféle ízesítésü dohányt is fogsz szívni, az eredeti csőben benne maradnak a az előző dohányok ízei.. Az eredeti csövet ha kimosod, annak a belsejében van egy fém spirál ami berozsdál, a rozsdát meg nem a legjobb beszívni.

Természetes szén jobban kihozza a dohány ízét, nincs mellékíze, mint az öngyulladós szeneknek (Cocobrico, Coconara, stb.)

Kerámia: Phunnel vagy Vortex amit ajánlok, ezekből nem folyik le a melasz úgy mint az eredeti kerámiából.

A kerámia méretétől függően 2-3 Cocobricot ajánlok rá, de ezt majd kitapasztalod.

A hőtartó se rossz ötlet, hamarabb beindul a füst tőle, valamint amikor a szén már a végét járja akkor felrakod a hőtartót és még tovább pipázhatsz. Szabadban ha fúj a szél akkor is jól jön a hőtartó, de vigyázni kell vele, mert hamar megégetheted vele a tömést.

2012. júl. 18. 12:34
 3/4 anonim válasza:
Én szerintem a kerámiát nem kell lecserélni,persze vannak sokkal jobbak de ezzel sincs semmi gond ami jár hozzá. Én is természetes szeneket javaslok még mellé+ mosható szívócsövet,mert amit mellé adnak az 1.nem mosható,2.nem is jó,túl keskeny,nehezen szívható. A sultan centerben lehet kapni 500 ft-ért eldobható,szétszedhető,100% kosan mosható szívócsövet,a belső átmérője jó nagy,tényleg könnyen ki tudod mosni. 2-3 hónapig birja:)
2012. okt. 22. 12:02
 4/4 anonim válasza:
Egyépként nekem is ugyan ilyen pipám van:) Utolsó voltam
2012. okt. 22. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!