Top Mark vagy Mya QT?
Figyelt kérdés
Üdv. megszeretném kérdezni hogy 55 cm-es 2 csövű Top Mark vízipipa vagy 33 cm-es 1 csövű Mya QT ?
Egy kis érdekesség :
A Top Mark kék színű
A Mya meg fekete
És a szobám meg Zöld .. de ez már csak a dizájn kérdése..
Kérlek válaszoljatok Vízipipások ! :)
2011. ápr. 8. 20:41
1/3 anonim válasza:
Top mark pipáról én még jót nem hallottam, nekem is volt egy olyan rossz volt h abba is hagytam a pipázást miatta. Másik márkáról nem tudok semmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a választ
2011. ápr. 9. 17:55
3/3 anonim válasza:
Helloo!
ez most ha komoly kérdés volt akkor iszonyatkezdő pipás vagy!
a Mya QT-t és egy top mark pipát ne hasonlíts se árban se minőségben
ha meg tudod venni a Mya pipát egyértelmű hogy azt vedd a minőséget amilyen kis pipa ahhoz képest majdnem olyan jó mint a 80-as Aladin Nomad pipám egy jó Vortex kerámiával és jó töméssel és Razan csővel
top markot nehogy vegyél az egy rakat fos az összes ha nem tudsz befektetni 1 normális minőségi pipába akkor inkább ne pipázz
m indenféleképpen a Mya-t vedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!