Mit gondoltok a Top Mark vízipipákról?
Figyelt kérdés
Én az hallottam, hogy könnyen tönkremennek. Ez igaz vagy csak vigyázni kell rá?2010. dec. 23. 16:09
1/3 anonim válasza:
Az üveg és a kerámia ugyan ugy törik a cső ugyan ugy tönkre megy a tömitést ugyan ugy cserélni kell a teknöc ugyan ugy elhajlik szoval nem tudom mi a kérdés. Annyira kell rá vigyázni mint egy rendes pipára:D
2/3 anonim válasza:
Hát igazából ez a legalapabb pipa. ha nem vagy nagy pipás (most kezded pl..) ak én ezt ajánlom mert ezzel el lehet kezdeni... de mondjuk ha már tapasztalt vagy és van rá pénzed ak inkább vennék egy aladin pipát mert az tényleg strapabíróbb
3/3 anonim válasza:
nekem 1 éve az van, a tömítés a kerámiánál kezd megolvadni és a szelepnél is beszorult egyszer a golyó de egyébként tökéletesen működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!