Első vizipipa, mit ajánlotok? (lent)
Szerintetek melyik a legjobb Shiazo kő (ízben)? És a már felhasznált köveket újra lehet ízesíteni ezekkel az aromákkal : [link] ?
Szénből milyet ajánlotok? Öngyulladós, nem öngyulladós?
Egy ilyen pipát vennék: [link] szerintetek jó?
Köszi a válaszokat!
Tényleg jó ez a shiazo kő, mert nincs benne nikotin, mint a dohányban, úgyhogy kezdésnek nagyon jó. Láttam róla egy csomó videót, és rájöttem, hogy ez olyan, mintha egy nagyon jó minőségű dohányt szívnál (jó a füst, kellemes az íze).
A pipáról annyit, hogy jó a választás. Alapszabály, hogy 40 és 70 cm között kell nézelődni. És én pont ugyanezt a pipát néztem ki magamnak, csak még nincs pénzem, majd megdolgozok érte:)
A szénről: én öngyulladósat vennék (mert ezt ajánlják a kezdőknek, fél perc alatt meg lehet gyújtani öngyújtóval, csak drágább).
Ha spórolni akarsz, akkor ott vannak a nagy kiszerelésű szenek.
Mellesleg én is kezdő vagyok ezen a téren (tapasztalatilag), csak mielőtt én is belefognék, rendesen utánanézek a dolgoknak.
minden jó
a ppáról csak annyi hogy nekem első pipám egy 37-es top mark volt és nagyon bejött semmi gond nem volt vele
de most vettem 1 hónapja egy 55-ös top markot és azóta mindig beég a dohányom 15 perc után
az alábbi oldalon vagyok regisztrálva én is, akciós termékek közt találsz most egy aladin pipát aminek jó a magassága jó az ára na és a minősége is sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!