Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek anyum tudja hogy...

Szerintetek anyum tudja hogy cigizek? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy 14 éves vagyok és már 1-2 hónapja cigizek és a múltkor amikor elmentem valahova a haverjaimmal úgy búcsúzott hogy "aztán nehogy cigizz".Egy pár héttel későb hazajöttem mamáméktól mamáméknál is vettem cigit.Mikor hazajöttem a táskámban anyum megtalálta az öngyújtómat és azt mondta"tudom hogy miben sántikálsz"Szerintetek tudja vagy elmondjam neki??

#cigaretta #lebukás #dohányzás 14 éves
2012. júl. 12. 01:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
biztos tudja már.Ő cigizik?ha nem akkor biztos érzi,a ruhádon,rajtad,a hajadon...
2012. júl. 12. 01:48
 2/8 A kérdező kommentje:
már nem cigizik 4 éve leszokott viszont apám még igen.
2012. júl. 12. 01:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szellemileg nem visszamaradott, akkor egyértelműen leesett neki egy öngyújtóról a táskádban hogy cigizel.
2012. júl. 12. 02:10
 4/8 A kérdező kommentje:
nem az anyám nem GYP-s ugyhogy tudja...Dehát ennek is el kellet jönnie valamikor.
2012. júl. 12. 02:13
 5/8 anonim ***** válasza:
biztos tudja :D az enyém is az öngyújtóról jött rá
2012. júl. 13. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem kötötte össze anyum az öngyújtóval... :D Bár picit piromániás vagyok, és csak akkor jött rá, mikor konkrétan cigit talált nálam.
2012. júl. 14. 06:31
 7/8 A kérdező kommentje:
ááá anyum ma mondta meg hogy tudja hogy cigizek elősször egy kicsit féltem hogy mit fog csinálni de csak azt mondta hogy az én döntésem...Ez jó így???
2012. júl. 15. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát krvarendes anyud van ! :D És most jönnek a felnőttek, hogy milyen felelőtlen meg stb. lehet , hogy igazuk van nem tudom :D
2012. nov. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!