Próbáltátok már az elektromos cigit? Mi a véleményetek róla?
Én 40 évig dohányoztam majdnem egyfolytában (15 évesen fél évre abbahagytam), utolsó 8 évben én töltöttem (Sláger, Symphonia), tehát nem lightosan.
Az utolsó fél évben már egész napossá vált a korábban csak reggeli folyamatos köhögés.
1,5 hónapja tértem át az e-cigire, melyhez a készletet a XVIII. Üllői út 390. szám alatt található [link] tulajdonosa állította össze. Azóta is oda járok utánpótlásért. Az üzlet webshopjában is megbízható termékeket találtok: [link] e-cigi-webaruhaz/
A köhögés 2 nap után (sic!) teljesen megszünt.
Az elmúlt másfél hónap alatt kábé 10 szál analóg cigit szívtam el, mert elfelejtettem időben feltölteni az akksit, tehát az elektromos cigi nekem pótolja a dohányzást.
A felszerelés jelentős mértékben meghatározza az élményt, de számos apró trükk is van, melyek kitapasztalásához idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!