Próbáltátok már az elektromos cigit? Mi a véleményetek
róla?
1/11 kiflitolvaj válasza:
Nekem sz@art sem ért. Ahogy apámnak sem. Kb. 35 ezret költöttem el a kettőnkére patronokkal együtt, nem a legócskábbat vettem direkt, de egyedül a kocsiban használtam, mert ott egyébként nem dohányzom. Apám szerintem még egy patront sem használt el belőle, de tényleg nincs értelme, ha le akarsz szokni, akkor ne gyújts rá. Én mindig így szoktam, csak 1-2 év után újra elgyengülök, mert szeretek cigizni:)
2012. júl. 11. 02:23
2012. júl. 11. 02:29
Nekem bejött. Persze nem leszokáshoz, hanem csak úgy. Ha normális minőséget veszel, annak rengeteg 'füstje' van. 1-2 napot kibír az akksi is. Nem szabad kis vékony szar cigiméretűt venni, mert az mind hulladék minőség. 650 mAh-s legyen a leggyengébb akkumulátor, amit ajánlok vagy nagyobb! A legrosszabb minőség az eGo legyen, amit megveszel, az az alap.
Gondolom az előző válaszoló nem a legolcsóbbat vette, mert az 2000 forint hanem drágábbat, mondjuk 4-5000-ért. Az is szar. Egy rendes elektromos cigi 13-15000-nél kezdődik....(!)
[link]
Ezek a minimum minőségek, amire érdemes költeni!!!!
2012. júl. 11. 06:26
4/11 kiflitolvaj válasza:
Az egyiket 14000 Ft-ért vettem, a másikat pedig 18000 Ft-ért. Mennyit kellett volna rá költenem, hogy "minőséget" vegyek? Két cég küldött ajánlatot, az egyik az egyiktől van, a másik pedig a másiktól, én az összes patront kipróbáltam, apám az elsőnél feladta. Azt nem mondom, hogy senkinek sem jó, mert az értékesítőik az egekig magasztalják, de rajtuk kívül nem ismerek olyat, akinek bevált volna.
2012. júl. 11. 10:07
Végül csak arra nem adsz választ, hogy miért és mi nem jött be. Akksi töltés? Patron töltés? Vagy csak az, hogy foglalkozni kell vele? Esetleg nem tudtál vele leszokni? Azért Himnuszt ekecsörgéssel nem lehet várni e-cigitől. Nekem bejött. Fél évig működött egy kazánnal úgy, hogy rengeteget szívtam és rohadt jó a füstje. Csak folyadékot kellett bele vásárolnom... És néha kiöblíteni desztvízzel a porlasztót...
2012. júl. 11. 10:12
6/11 kiflitolvaj válasza:
A "füstje" nekem egyáltalán nem jött be. Bármikor abba tudom hagyni a dohányzást, akár évekre, de szeretem az ízét. Most is 5-6 hónapja nem gyújtottam rá, de hiányzik, az elektromos még csak meg sem közelítette nekem azt az élményt.
2012. júl. 11. 10:26
Így világos, ugyanazt az ízt vártad, mint egy rendes cigi. Olyan íz nincs elektromosban :) hiába az a neve, hogy 'Marlboro' vagy mittomén... Én 21 évig cigiztem, 2,5 éve leszoktam és most elektromossal pöfékelek, mert hiányzik a füst látványa...
2012. júl. 11. 10:58
Akármennyire is hihetetlen,nekem az e cigi segített a leszokásban.Bár 1-2 hónap után nagyon megutáltam,most már a szagától is rosszul vagyok.Amúgy nikotinmenteset szívtam,elég olcsó,sz@r fajtából,magamnak töltöttem.
2012. júl. 11. 17:30
Én egy 1300 miliamperórás EGO akksit vettem, ami 3-4 napot kibírt egy töltéssel, és csak 5500 forint volt (de sokan 10-20 ezerért árulják). Havonta vettem 10 integrált patront (össz 3500 ft), 20 mg nikotinfolyadékot (1000 ft) és ennyi. Ezt csak azért írom, mert egyáltalán nem drága az e-cigi, ha jól utánanézel.
Ugyanakkor én is leálltam a dologgal, mert egyrészt idegörlő volt a patronok újratöltése (főként a bennük lévő szivacs miatt), másrészt mert hihetetlenül ingadozó az e-cigi teljesítménye (akksi állapota, kazán állapota, folyadék mennyisége, szivacs ázottsága is befolyásolja).
Szerintem egy igazi dohányosnak nem megoldás az elektromos cigi, bár volt már olyan, akinek hosszabb távon is bejött.
2012. júl. 12. 13:49
se íze, se bűze, amúgy kocadohányos vok
2012. júl. 12. 23:50
Kapcsolódó kérdések: