Cigaretta leszokásban adtok tanácsokat?
A cigarettáról éppen leszokoban vagyok.
Nehéz,nagyon nehéz,mert nagyon kívánom.
Eltökéltem hogy akkor se gyújtok rá többet.
Sok üdítőt,vizet iszom hátha segít,és sajnos többet is eszem.
Próbálom másra terelni a figyelmemet,hogy ne is gondoljak a cigire.
Segítenétek a leszokással kapcsolatos tapasztalataitokkal?
Adjatok tanácsokat,mert nem akarok többé rágyújtani!
Köszönöm szépen előlre is!
én már 3 hónapja nem gyújtottam rá amúgy 10 éven át napi 1-1.5 doboz... egyik napról a másikra kitakarítottam a lakást eltüntettem mindent ami emlékeztet itthon a dohányzásra, majd húztam egy mosolyt a számra és eldöntöttem, hogy nem dohányos vagyok:P...
ezek után ahányszor eszembe jut, vagy valaki megkínál, büszkén kijelentem, hogy nem dohányzom, és örülök neki, hogy nem dohányzom... Próbálj meg nem szenvedni, hanem inkább örülni neki, hogy már nem dohányzol...
amúgy 1.5 hónap után vettem észre először, hogy jééé már napok óta eszembe sem jutott, pedig voltam közben kocsmában haverokkal, és mind dohányoznak:P
Gratulálok azoknak akiknek sikerült leszokni a cigiről!!
Én valóban sokat iszom.Most ebben a pillanatban nagyon nehéz!Nagyon kívánom!Fel-alá mászkálók,és ideges vagyok,és nagyon fura érzésem van.
Doky ügyi vagy!Neked is gratulálok a leszokáshoz!Gondolom,azért a kilóknak nem örültél,ugye?
Én is hajlamos vagyok a hizásra,és most sem vagyok vékony.
nekem most van a 2. napom cigi nélkül,feltűnően jól bírom,nem is értem,pedig utóbbi időben napi 2 dobozzal elment,én azt mondtam magamnak,h elegem van,lassan csak a cigiért dolgozok,az egészségemet tönkreteszem(magas a pulzusszámom,nem akarok szívnagyobbodást)miért van erre szükségem?és mikor rágyújthatnékom van,eszembe jut,h nem is köhögtem ma annyit,meg,h mi mindent fogok venni abból a pénzből amit eddig cigire dobtam ki :) sok szerencsét,és kitartást
20/l
Dilettáns döggomba. Nem kell hozzá akaraterő, megfelelő mennyiségű tudás kell a dohányzásról, és akkor nem fogja kívánni az ember.
Kérdező: akkor ne olvasd el a könyvet. szenvedj, és majd úgysem bírod tovább
Nna tök jó,hogy ennyi leszokós van!:))
Mi januárban tettük le végleg a párommal!!
:)
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!