Cigaretta leszokásban adtok tanácsokat?
Figyelt kérdés
A cigarettáról éppen leszokoban vagyok.
Nehéz,nagyon nehéz,mert nagyon kívánom.
Eltökéltem hogy akkor se gyújtok rá többet.
Sok üdítőt,vizet iszom hátha segít,és sajnos többet is eszem.
Próbálom másra terelni a figyelmemet,hogy ne is gondoljak a cigire.
Segítenétek a leszokással kapcsolatos tapasztalataitokkal?
Adjatok tanácsokat,mert nem akarok többé rágyújtani!
Köszönöm szépen előlre is!
2012. jún. 24. 12:25
1/18 anonim válasza:
Az első 2-3 nap nekem nagyon pocsék volt,szenvedtem.De utána sokkal jobb lesz.1 hét után már jól voltam.Nem mondom,hogy megundorodtam tőle és kicsit sem hiányzott,de ez a kattogás el fog múlni.
2/18 anonim válasza:
Olvasd el Allen Carr könyvét. Ha az megvan, semmi elvonási tüneted nem lesz.
3/18 anonim válasza:
Rövid tanács és igaz is: Ne gyújcs rá többet,
Remélem segítettem.
5/18 A kérdező kommentje:
Még nagyon az elején vagyok!Tényleg pocsékul érzem magamat!Ezért kérem a tanácsot hogy hogyan gyűrjem le ezt az érzést?
2012. jún. 24. 13:29
6/18 anonim válasza:
mondom, olvasd el azt a rohadt könyvet, mit nem lehet érteni rajta?
7/18 Dilettáns döggomba válasza:
Könyv meg minden sz@r nélkül is le lehet szokni, csak elég akaraterő kell hozzá. Egyszerűen nem kell venni többet, és kész. Nekem így sikerült.
8/18 anonim válasza:
Ne leszokni akarj, hanem ne gyujts rá. :) Igyál sok vizet, vagy sok folyadékot, az méregteleníti a szervezeted.. Enni én is sokat ettem +12kg áldozata lett a leszokásnak :D
9/18 anonim válasza:
Jah és személyes tapasztalatom, tanácsom annyi hogy ne próbáld a cigit helyettesíteni semmivel se.. se tapasz, se nikotinos cukorka semmi!! Utánna arra szoksz át!
10/18 anonim válasza:
Még annyit hogy én akkoris sokat ettem mikor nem cigiztem annó :D Ilyen a szervezetem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!