Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen a dunhill switch?...

Milyen a dunhill switch? Érdemes ezzel elkezdeni a cigizést?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni a cigizést. Valaki megmondaná ,hogy jó e ezzel kezdeni? És lécci hogyan kell letüdőzni ? PONTOSAN!

Értelmes és jó válaszokat kérek.

18/F

2012. jún. 17. 21:20
1 2
 11/13 capi576 válasza:
jah az elején szar de ha már nem érzed hogy szúrja a tüdőd onnantól már jó és kezded majd érezni az aromákat is én arany malbival kezdtem
2012. jún. 20. 14:07
 12/13 anonim ***** válasza:

A Dunhillek nagyon minőségi cigaretták, válogatott dohányból, de mert nem tartalmaznak mesterséges aromát, így az aki korábban nem dohányzott nem fogja élvezni igazán.

Aki még nem dohányos annak azt javaslom hogy ne kezdjen el cigarettázni, ha nagyon késztetést érez a füstölésre, akkor inkább nagy ritkán szívjon el egy aromásított szivart, szivarkát, vagy pipadohányt pipával. A cigarettával az a nagy baj, hogy mindig kéznél van és letüdőzik, ezért arra lehet könnyen rászokni.

2012. aug. 2. 13:51
 13/13 anonim válasza:
Én ezt ajánlanám elsőnek, ugyanis nem olyan kaparós, letüdőzni is sokkal könnyebb, kellemesebb. És mivel mentolos, ezért nem leszel tőle olyan büdös :D
2015. ápr. 25. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!