Milyen a dunhill switch? Érdemes ezzel elkezdeni a cigizést?
Szeretném kipróbálni a cigizést. Valaki megmondaná ,hogy jó e ezzel kezdeni? És lécci hogyan kell letüdőzni ? PONTOSAN!
Értelmes és jó válaszokat kérek.
18/F
A cigizést semmivel nem érdemes elkezdeni!
Egyébként a Dunhill Switch nekem nagyon bejön.
Én nem ajánlom, sőt semmit nem ajánlok!
Azt tudom mondani, hogy : A dohányzás halált okozhat! Sőt még rákot is.
Te döntésed te szervezeted, mérgezd úgy ahogyan a környetedet.
Szájrákot okozhat ha nem tüdőzöd le.
Ha fogat mosol és az ined elszakad, ami kis vérzést követ, azzal is akár elrákosodhat!!!!!!!
Azt mehetsz a szájsebészez!!!
Ne próbáld ki gyerek, megmondalak anyádnak!!!!!
megszívod a cigit mintha azon vennél levegőt, majd utána veszel egy nagy levegőt és már le is tüdőzted... vagy először a szádba szívsz füstöt és utána veszel egy nagy levegőt, de ez a töményebb köhögtetősebb formája...
én mindenképpen kék színü cigit ajánlanék kipróbálásra mert, attól nem fogsz egyből behányni, és mégis megvan a dohányzás élménye...
ne hallgass a trollokra attól hogy nem tüdőzöd le nem lesz nagyobb esélyed a szájrákra... onnantól kezdve, hogy azt a 250 féle fajta rákkeltő anyagot tartalmazó füstöt beszívtad, ugyan annyi esélyed van mindenféleképpen a száj, gége, tüdő, és stb rákra... nincs enyhítő körülmény...
valamint 1 doboz cigaretta 6-800ft között mozog, az ilyen kipróbálások szinte egytől egyig rászokással végződnek... körülbelül 1-6 hónap alatt eljutsz a napi 1 dobozig ami hetente 5000ft havonta 21000ft évente 255000ft
Tehát döntsd el megéri e ilyen hülyeségeken gondolkodnod, hogy ezentúl szívod a koporsószöget, vagy értelmesebb dologra is el tudnád e költeni évente ezt a negyedmilliót?
amivel elkezded az lesz v legalábbis ahhoz hasonlók lesznek a kedvenceid
de sztem ne kezd switchel mert az csak mentolosan jó.
sztem kezdd kék szofival én is azzal kezdtem és nagyon jó a zamata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!