Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért zavarja a nem dohányosok...

Capi576 kérdése:

Miért zavarja a nem dohányosokat az hogy, valaki dohányzik? és miért bántják őket? Mindenkinek van saját élete de nem dohányosok szolnak be számtalan szór a dohányosoknak hogy HÚÚÚ de szar ember vagy te.

Figyelt kérdés
miért szolnak be miért számít külön fajnak a dohányos ember

2012. jún. 16. 23:58
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

a helyesírásom nem azért volt hanyag... hanem mert i podról írtam és az meg mindent össze vissza ír az apple t9 miatt.

és azt meg nem akarom elhinni, hogy neked meg nincs egyetlen dohányos haverod,barátod se. az meg hogy a saját szüleidet elzavarod mert te csak magadra gondolsz... az szerintem nagyobb szégyen mint az hogyha valaki dohányzik.

2012. júl. 6. 10:59
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Akik beszólnak:

-Vagy olyanok akik sohasem dohányoztak, és nem értik, milyen

is ez a szenvedély..

-Vagy olyanok akik már leszoktak róla, és nem értik, hogy a többiek miért szívják, ha ennyi rossz hatása van (hiszen nem a semmiért szoktak le)Én ide tartozom :)de nem szólok be!

A semmiért nem kéne cseszegetni egy dohányost, hiszen az ő dolga..a saját egészsége! De ha összefüstöli a nem dohányzót, indulhat a "balhé" :D

2012. júl. 6. 16:15
 33/35 anonim ***** válasza:
nos, a gyengébbek kedvéért NEM ÍRTAM AZT EGY SZÓVAL SEM, HOGY AZ ÖSSZES DOHÁNYOS DÖGÖLJÖN MEG, csak arra próbáltam rámutatni, hogy a cigi adójának mértéke (egy élet alatt fizetve kell érteni) az egészségügyi ellátás színvonalával, minőségével NEM EGYENESEN ARÁNYOS. aki pl ma szokik rá és negyven évig dohányzik (napi egy doboz=40*364+10(szökőnapokal)*adó dobozonként). na ne mondjátok, hogy ezt az összeget mind rám fordítják, túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen.
2012. júl. 7. 19:04
 34/35 anonim ***** válasza:
Én a kérdésre válaszoltam, nem olvastam végig a hozzászólásokat, de látom, hogy a témát több szálon is futtattátok. Teljesen igazad van utolsó, az egyik gond a sok közül, és tényleg idegesítő! Még jó, hogy a "gyengébbek kedvéért" ezt leírtad, mert 12 évi dohányzás után erre sohasem jöttem volna rá..
2012. júl. 7. 23:09
 35/35 anonim ***** válasza:

Kedves 34-es válaszoló!

Tudod, az előző hozzászólók egyike szerint, az állam semmiféle hasznot nem húz a dohányosokból és csak azt akartam példázni, hogy ez nem így van. Nem akarom védeni a dohányzókat, de sok pénz belőlük jön össze az államnak, amit nem rájuk fordítanak aztán.

2012. júl. 8. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!