Miért zavarja a nem dohányosokat az hogy, valaki dohányzik? és miért bántják őket? Mindenkinek van saját élete de nem dohányosok szolnak be számtalan szór a dohányosoknak hogy HÚÚÚ de szar ember vagy te.
a helyesírásom nem azért volt hanyag... hanem mert i podról írtam és az meg mindent össze vissza ír az apple t9 miatt.
és azt meg nem akarom elhinni, hogy neked meg nincs egyetlen dohányos haverod,barátod se. az meg hogy a saját szüleidet elzavarod mert te csak magadra gondolsz... az szerintem nagyobb szégyen mint az hogyha valaki dohányzik.
Akik beszólnak:
-Vagy olyanok akik sohasem dohányoztak, és nem értik, milyen
is ez a szenvedély..
-Vagy olyanok akik már leszoktak róla, és nem értik, hogy a többiek miért szívják, ha ennyi rossz hatása van (hiszen nem a semmiért szoktak le)Én ide tartozom :)de nem szólok be!
A semmiért nem kéne cseszegetni egy dohányost, hiszen az ő dolga..a saját egészsége! De ha összefüstöli a nem dohányzót, indulhat a "balhé" :D
Kedves 34-es válaszoló!
Tudod, az előző hozzászólók egyike szerint, az állam semmiféle hasznot nem húz a dohányosokból és csak azt akartam példázni, hogy ez nem így van. Nem akarom védeni a dohányzókat, de sok pénz belőlük jön össze az államnak, amit nem rájuk fordítanak aztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!