Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért zavarja a nem dohányosok...

Capi576 kérdése:

Miért zavarja a nem dohányosokat az hogy, valaki dohányzik? és miért bántják őket? Mindenkinek van saját élete de nem dohányosok szolnak be számtalan szór a dohányosoknak hogy HÚÚÚ de szar ember vagy te.

Figyelt kérdés
miért szolnak be miért számít külön fajnak a dohányos ember

2012. jún. 16. 23:58
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
0%
A cigisek attól még nem szar emberek! A nem dohányzóknak borzasztó azt a szagot elviselni ! Én kb 2m ről megérzem ha valaki dohányos! Nem tehetek róla de szabályosan megfordul a gyomrom attól a szagtól! Amit manapság a boltokban árulnak ciginek! HÁÁT fogalmam sincs mi van becsomagolva! De hogy dohányt nem látott az biztos!Aki pipázik és dohányt tesz bele! Komolyan mondom( írom) jó illata van! DOHÁNYOSOK! GONDOLKODJATOK! hol van ennyi dohány? Amennyi cigi a boltokban?Én minden esetre nem szoktam beszólni a cigiseknek! De ha lehet jó távolságtartó vagyok tőlük.( BOCSÁNAT)
2012. jún. 17. 17:01
 12/35 anonim ***** válasza:
58%
A dohànyosok is csak emberek, mint mindenki màs. mivel a megkülönböztetjük öket, ami ugyebàr valamilyen szinten üti az esèlyegyenlösèget, azt mondjuk rà, hogy büdös bagòs ès menj arrèbb, de az alkesz bàrhol ihat, senki nem mondja neki, hogy menj arrèbb. nekem le kell mennem a tèrkèpröl, ha rà akarok gyùjtani, pedig ugyanolyan ember vagyok, mint a többi, ha nem tilosban gyùjtok rà, akkor a kedves nemdohànyzò is megtehet kèt lèpèst, ha zavarja a füst, hiszen nekik több a tèr, mint nekem ègö cigivel a kezemben.
2012. jún. 17. 18:48
 13/35 A kérdező kommentje:
valóban szemétség amit némely dohányos csinál csak nem kéne egy kalap alá venni őket hiszen "betegek" én is dohányzom :( dohányzom de heti 1 dobozt szívok és csak ott ahol van kuka. ha nincs az a cigi amit szívok akkor nem is veszek.. engem nem rabolt el a nikotín még...
2012. jún. 17. 21:21
 14/35 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem azért szálltak rá a dohányosokra,mert ők a kisebb probléma és a nagyobb dolgokról terelik el a figyelmet.Csak az a baj,hogy az emberek meg birkák,a média irányítja a gondolkodásukat és ezért magukkal,meg másokkal is kíméletlenek.Aki dohányzik,az ugyanúgy szidja magát,mint a nemdohányosok.De ha majd egyszer azt mondják,hogy a dohányzás mégsem olyan káros,nyugodtan lehet szívni a buszmegállókban,az aluljárókban,meg bárhol és még az ára is visszaesik a régire,akkor megint mindenki vissza fog szokni és tesz a saját és környezete egészségére.Még azok is,akiknek most a legnagyobb a szájuk.Igazából ez nem lenne rossz.:)Hiányzik,amikor még behúzódtam suliba menet az aluljáróba a hidegről elszívni egy szál cigit és meginni a kávémat.:)
2012. jún. 17. 22:24
 15/35 anonim ***** válasza:

1.5 hónapja nem dohányzom, a szag érzékelésem meghatványozódott, egyszerűen nem tudok megmaradni a dohányosok közelében, de nem azért mert hiányzok, hanem mert iszonyatosan gusztustalan áporodott büdös hányingert keltő szaguk van, ugyanis már nem csak a dohány zamatos illatát érzem mint ahogyan a dohányosok, hanem a papír bűzét is ráadásúl a dohány illatából is sokkal többet érzek és abban is vannak orfacsaró undorító bűzök...

+ mikor éppen nem dohányzik a dohányos akkor is árasztja magából azt az undorító bűzt mint egy hamutartó amit már régen nem pucoltak ki...

Van egy haverom mindig leszólt engem, mert nem használok konzervtust... neki meg mindig illata volt... mióta nem dohányzok fújhat magára akármennyit akkor is csak a dohánybűzt érzem rajta...

nos nagyából ez a baj a dohányossal, hogy bűzlötök...

ha tudtam volna, hogy ilyen büdös vagyok valószínűleg nem szívtam volna 10 éven át.

2012. jún. 17. 23:20
 16/35 anonim ***** válasza:
9-es, amiket felsoroltál, azokkal többé-kevésbé egyetértek, de aki a boltban betolakszik, hogy "csak egy cigi kell" az azért nem a dohányossága miatt prosztó, hanem úgy alapból is az. Álltak már elém olyan szöveggel is, hogy "csak ez a két kiflim van és sietek", meg "csak egy rágót veszek", igazából tök mindegy, hogy mi az a "csak egy". Jó, ha én nem sietek, és valakin meg látom, hogy igen, és tényleg 1-2 valamiért rohant be, én nem halok bele, magam elé szoktam engedni, de az engem is dühít, ha valaki önhatalmúlag beáll elém, mert ő úúúgy siet, és úgyis csak egy akármit vesz.
2012. jún. 19. 19:42
 17/35 anonim ***** válasza:

Azért azzal legyenek a dohányosok tisztában, hogy nem az a természetes állapot. Az egyik legnagyobb probléma ez ma a világon, nem csak a dohányzásnál, mindenütt.

A dohányosnak joga van használni a környezetét, nekem viszont jogom van a tiszta levegőhöz, melyik az erősebb?

50 éve nem tudják eldönteni.

Ha a tulajdonviszonyok tisztázottak, kialakul a megegyezés, ha nem, akkor marad a vita.

2012. jún. 22. 08:23
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a friss levegőről esik szó, akkor nem csak a dohányosok miatt van szmog, az autósok is ugyanúgy tehetnek a szmogról, de nekik nem lehet azt megtiltani, hogy beüljenek a kocsiba, ezért a dohányosokat cseszegetik.
2012. jún. 24. 13:04
 19/35 anonim ***** válasza:
Ebbe ne is menjünk inkább bele, értelmetlen vita.
2012. jún. 24. 14:31
 20/35 anonim ***** válasza:

Pedig az utolsó előtti válaszoló észrevétele jogos. Engem sokkal kevésbé zavar, ha elmegy mellettem valaki cigivel, és három másodpercig érzem a füstjét, mintha elmegy mellettem egy sz*rabb fajta autó (vagy méginkább egy sz*rabb fajta motor) egy szűk utcában, és az utca végéig lélegzem be a kipufogógázt.

Vagy pl. a buszmegállókban nem szabad cigizni. Oké, hát amit a buszok odaeresztenek, amellé már nem is kell, hihetetlen, hogy a régebbiekből mi jön ki. És akkor mi is van azzal, hogy az embernek joga van a tiszta levegőhöz? Nem cigizek, de autóm sincs, akkor én más kocsijának a kipufogóját miért szagoljam? Bérletre elköltök egy vagyont, a környékre mégis csak a pöfögő, velem egykorú (25 vagyok) Ikarusokat küldik. Ennek fényében totál nem érdekelt, hogy a kocsmákban eddig lehetett cigizni, nem volt kötelező odamenni senkinek, viszont közlekedni muszáj, az utcán tartózkodni muszáj, munkahelyre eljutni muszáj, mégis mások kipufogóját szívom be állandóan.

2012. jún. 24. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!