Miért zavarja a nem dohányosokat az hogy, valaki dohányzik? és miért bántják őket? Mindenkinek van saját élete de nem dohányosok szolnak be számtalan szór a dohányosoknak hogy HÚÚÚ de szar ember vagy te.
1.5 hónapja nem dohányzom, a szag érzékelésem meghatványozódott, egyszerűen nem tudok megmaradni a dohányosok közelében, de nem azért mert hiányzok, hanem mert iszonyatosan gusztustalan áporodott büdös hányingert keltő szaguk van, ugyanis már nem csak a dohány zamatos illatát érzem mint ahogyan a dohányosok, hanem a papír bűzét is ráadásúl a dohány illatából is sokkal többet érzek és abban is vannak orfacsaró undorító bűzök...
+ mikor éppen nem dohányzik a dohányos akkor is árasztja magából azt az undorító bűzt mint egy hamutartó amit már régen nem pucoltak ki...
Van egy haverom mindig leszólt engem, mert nem használok konzervtust... neki meg mindig illata volt... mióta nem dohányzok fújhat magára akármennyit akkor is csak a dohánybűzt érzem rajta...
nos nagyából ez a baj a dohányossal, hogy bűzlötök...
ha tudtam volna, hogy ilyen büdös vagyok valószínűleg nem szívtam volna 10 éven át.
Azért azzal legyenek a dohányosok tisztában, hogy nem az a természetes állapot. Az egyik legnagyobb probléma ez ma a világon, nem csak a dohányzásnál, mindenütt.
A dohányosnak joga van használni a környezetét, nekem viszont jogom van a tiszta levegőhöz, melyik az erősebb?
50 éve nem tudják eldönteni.
Ha a tulajdonviszonyok tisztázottak, kialakul a megegyezés, ha nem, akkor marad a vita.
Pedig az utolsó előtti válaszoló észrevétele jogos. Engem sokkal kevésbé zavar, ha elmegy mellettem valaki cigivel, és három másodpercig érzem a füstjét, mintha elmegy mellettem egy sz*rabb fajta autó (vagy méginkább egy sz*rabb fajta motor) egy szűk utcában, és az utca végéig lélegzem be a kipufogógázt.
Vagy pl. a buszmegállókban nem szabad cigizni. Oké, hát amit a buszok odaeresztenek, amellé már nem is kell, hihetetlen, hogy a régebbiekből mi jön ki. És akkor mi is van azzal, hogy az embernek joga van a tiszta levegőhöz? Nem cigizek, de autóm sincs, akkor én más kocsijának a kipufogóját miért szagoljam? Bérletre elköltök egy vagyont, a környékre mégis csak a pöfögő, velem egykorú (25 vagyok) Ikarusokat küldik. Ennek fényében totál nem érdekelt, hogy a kocsmákban eddig lehetett cigizni, nem volt kötelező odamenni senkinek, viszont közlekedni muszáj, az utcán tartózkodni muszáj, munkahelyre eljutni muszáj, mégis mások kipufogóját szívom be állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!