Ez a 2. napom, hogy nem dohányzok, de idegbeteg vagyok, mindenre ugrok. Mit tegyek? Nem akarok újra cigizni.
22:04
Jah és én 11 év napi 2 doboz...
Köszönöm a válaszokat.
Kedves 3. Nem cigiznék, még akkor se, ha lehetőségem van rá. Nem nyafogok, nem rinyálok, mert nincs cigim. Egyszerűen hisztis vagyok, már egy nekem nem tetsző hangsúlyra is ugrok, pedig nem kívánom a cigit.
Sacc per kb. ugyanebben a cipőben vagyok. Csak nekem ez az első napom, 15 év-napi 2 doboz után.
nem tudom, hogy mit kéne csinálni...nekem is hasonló "tüneteim" vannak, meg a vérnyomásom ugrál összevissza.
Az a gáz, hogy nincs munkahelyem, tehát csak itthon tudom elfoglalni magam. Már ha el tudom. Kertes házban lakunk, délelőtt felástam a negyed kertet, mert annyira "forrt bennem a düh".
Nem akarok rágyújtani, örülök, hogy nincs itthon egy szál sem, de a berögzült mozdulatokkal a legnehezebb megszabadulni. Kávézás, wc-zés, fürdés...mindig cigi volt a kezemben.
Akárki mondhat nekem akármit, ez egy stresszes időszak. (Szegény férjem, mi vár még rá? :D) Ami a mai napra bevált nálam az az ásás, és amikor sütött a nap, akkor lazán kifeküdtem napozni...olyan sikeres volt a relaxáció, hogy el is aludtam.
Igazából nem szívesen csinálok most semmit sem. Még jó hogy tele van a fagyasztó, ezért boltba sem megyek, mert tuti, hogy már csak megszokásból is kérném a doboz cigarettát.
Én az első 2 nap szomorú voltam (pedig a könyv szerint nem szabadott volna annak lennem). Én egy hetet adtam magamnak, ha addig nem javul a helyzet, akkor valamit kitalálok (rágó, vagy tapasz, vagy mit tudom én, bár ezekben nem hiszek)
De nekem csak 2 nap volt nagyon rossz, ez a 3. nagyon jó! Komolyan örülök annak, hogy letettem, és nem szívom többé.
Adj még magadnak pár napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!