Az normális, hogy úgy dohányzok?
Figyelt kérdés
hooogy mikor szívom a cigit egyszerűen olyan, mintha elszállnék, és olyan erőősen beleszívok és olyan jóó és tényleg nem is ott vagyok, ahol vagyok?? :DDDDD éés olyan jo2012. máj. 9. 21:58
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta cigizel? Milyen fajtát szívsz? Milyen gyakran gyújtasz rá?
3/7 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok kb egy éve és olyan napi 5 szál
sima szigárett:D
2012. máj. 9. 22:12
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális, és egészséges. A "szigarett" !
5/7 anonim válasza:
Szerintem álljál át alkalmankénti rágyújtásra, így elkerülheted a rászokás és jobban meg van adva a módja.:D
6/7 anonim válasza:
aztán majd eltelik még 1-2 év, és azért fogsz dohányozni, mert megőrülsz nélküle. Jó érzésed már nem lesz, de ha nem kapod meg, ideges-feszült-elviselhetetlen leszel:)
7/7 anonim válasza:
Mindenki kipróbálja a cigarettát ennyi idős korában. Plusz mindenki maga rendelkezik az életével. Én pl. nem szoknék rá, ha most ott tartanék, mint a kérdező, de mindenkinek sajátjoga eldönteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!