Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most 15 éves vagyok és 2 éve...

Most 15 éves vagyok és 2 éve dohányzok. Ha most leteszem a cigarettát akkor még fogok tudni nőni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy a cigi miatt állt le a növekedését. De azért jobb, ha leteszed.
2012. máj. 6. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Csak akkor ha 2-3 éven belül nem kezded újra, mert minimum 1 év kell hogy teljesen kiürüljön a csontjaidból is a kadmium stb, és ahhoz is idő kell, hogy helyreálljanak a folyamatok, és újra beinduljon a növekedési hormon termelődése.

Viszont olyan magas már sosem leszel mint amilyen magas lehettél volna, ha nem kezdesz dohányozni.

Legjobb ha lerakod, és sosem kezded újra!

Egy napon nagyon hálás leszel érte magadnak!

2012. máj. 6. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

ma 13:38

Nem tudom.

Érdemes megnézni a mostani 50-60 éveseket, mennyi az átlagmagasságuk - katonaságnál stbnél inygen osztogattáka cigit mega kvt is az ő korukba.

Megnézed a mostani 30-40 éves korosztályt, kb 10-15 centivel magasabbak átlagba.

Megnézed a legfiatalabb korosztályt 10-20 év közöttiek.

kb a 60% uk már van 170 - 180 cm magas, és még átlag 5 évig nőhetnek hozzá!

Az idők folyamán pedig egyre csökkent a dohányzás.

2012. máj. 6. 13:43
 4/4 Tommio válasza:

A testmagasság növekedése kb. 16-18 év körül áll le, de ez mindenkinél más. Ezután már csak néhány csont nő (a vállakban), az általában 24-25 éves korig. :)

Tehát még van egy-két év remény, aztán maradsz akkora, amekkora vagy. :)

2012. máj. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!