Nektek is küzdelem minden napotok?
én is most vagyok túl a 3. hónapon és jött egy nagy krízis, csak agyban, semmi durva nem remegtem a cigiért, csak kedvetlen lettem mind1 nem részletezem mert nem tudom jol megfogalmazni alkohol hatása alatt vagyok:D Szóval ugyanazt átéltem már mint te hidd el egyre csak jobb lesz, az a helyes döntés amit te tettél, nem az amit a dohányzók. Hiányzik? Majd lesz más hidd el elkezded elfelejteni h milyen cigizni, plusz lesz másban boldogságod egyre csak jobb lesz...és nem halsz meg 50 évesen meg tudsz mit kezddeni a nőkkel középkoron kicsit túl:D Meg ki tudja kinek mikor kezddenek előjönni a káros hatások..haver megúszni nem lehet a negatív dolgait, annyi van neki, előbbutóbb egyik beüt:P Hajrá, jó úton jűársz, 3 hónap sok idő, már túl vagy a nehezén! lehet rádtörnek majd ilyen 2-3 napos krízisek, de ewz már nem szenvedés annyira,ugye? Rágyujtanál, utána hidd el, az egészet ujra kellene kezddened..magadban is csalódnál, 1 cigitől is ujra előjönnek a még1 még1 érzések, visszaszoksz, ujraátélni a nehezét..megéri?:) nem bizony:P Kitartás!
17/F
11 Köszi a biztatást,legyen igazad:)Amúgy lány vagyok:D
12 Lehet,hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!