Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nektek is küzdelem minden...

Nektek is küzdelem minden napotok?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 hónapja nem gyújtottam rá,de még mindig veszekszem magammal.Minden nap újra meg kell győznöm magamat,hogy ne menjek a boltba,ne vegyek cigit és ne gyújtsak rá.És ez megy minden nap.Pont most vagyok túl egy egész napos krízisen,amire lehet,hogy a vizsgaidőszak is rájátszik.Nem tudom,meddig bírom még,már nagyon rossz,hogy nem tudom megszüntetni a függőséget agyban.Amúgy körülöttem mindenki dohányzik,de az inkább elborzaszt,mint hogy megkívánjam.Apám egész délutánokon keresztül egymás után szívja a töltött cigiket a teraszon,szerintem előbb utóbb ebből baja lesz.Anyám is dohányzik,de ő tud mértéket tartani,legalább annyira,hogy ne menjen egy doboz fölé.Az lehet a baj,hogy dohányoznak körülöttem?Nektek mikor múlt el úgy igazán a függőség?Ja és 5 évig dohányoztam,napi egy dobozzal.

2012. jún. 14. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én is most vagyok túl a 3. hónapon és jött egy nagy krízis, csak agyban, semmi durva nem remegtem a cigiért, csak kedvetlen lettem mind1 nem részletezem mert nem tudom jol megfogalmazni alkohol hatása alatt vagyok:D Szóval ugyanazt átéltem már mint te hidd el egyre csak jobb lesz, az a helyes döntés amit te tettél, nem az amit a dohányzók. Hiányzik? Majd lesz más hidd el elkezded elfelejteni h milyen cigizni, plusz lesz másban boldogságod egyre csak jobb lesz...és nem halsz meg 50 évesen meg tudsz mit kezddeni a nőkkel középkoron kicsit túl:D Meg ki tudja kinek mikor kezddenek előjönni a káros hatások..haver megúszni nem lehet a negatív dolgait, annyi van neki, előbbutóbb egyik beüt:P Hajrá, jó úton jűársz, 3 hónap sok idő, már túl vagy a nehezén! lehet rádtörnek majd ilyen 2-3 napos krízisek, de ewz már nem szenvedés annyira,ugye? Rágyujtanál, utána hidd el, az egészet ujra kellene kezddened..magadban is csalódnál, 1 cigitől is ujra előjönnek a még1 még1 érzések, visszaszoksz, ujraátélni a nehezét..megéri?:) nem bizony:P Kitartás!

17/F

2012. jún. 15. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:
A függőség az agyban,már rég megszűnt!Te csak simán háborúban vagy magaddal,mert ugyérzed megfosztottak a "kis barátodtól".A döntésed nem volt igazi döntés.Ez csak egy hosszabb szünet.Vissza fogsz szokni!
2012. jún. 15. 15:06
 13/14 A kérdező kommentje:

11 Köszi a biztatást,legyen igazad:)Amúgy lány vagyok:D

12 Lehet,hogy igazad van.

2012. jún. 15. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:
figyelj ha volt pénzed cigire akkor azt a pénzt összegyüjtöd és veszel kondicuccokat fehérjét meg ilyeneket és épitsd a tested
2012. okt. 30. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!