Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ugye ügyes voltam ma?

Ugye ügyes voltam ma?

Figyelt kérdés

Le kéne tenni a cigit. Néhány hete már férjemmel kínozzuk egymást meg magunkat a dologgal. Az elmúlt néhány napban kifejezetten figyeltem rá, hogy fél doboznál több ne menjen el, mégis elszívtam egy egész dobozzal. Sajnos én is meg férjem is láncdohányosok vagyunk. Én mondjuk kevésbé a napi max 2 dobozommal, de párom napi 4-5 dobozt fogyaszt(ott).

Most hirtelen nagyon nehéz. Ma még nem gyújtottam rá, nem is szeretnék. Itthon vagyok egyedül. Ma volt már háromszor elvonási tünetem vagy minek nevezzem... Nagyon rossz.

Ma átjött egy haver, dohányzik, de megkértem rá, hogy ha lehet, akkor az erkélyen...Aranyos volt, megértette. De viszont a cigijét véletlenül itthagyta.

Kidobni nem akarom, mert végülis majdnem egy ezres, lehet hogy visszajön érte. De olyan késztetést érzek, hogy rágyújtsak!

Ááááá, nagyon rossz. Olyan mindjárt felrobbanok, ha meglátom a postást kiherélem, ha hazaér a férjem, akkor neki annyi....

Mondjuk már nagyon ügyes vagyok, mert órák óta nézem a dobozt, és még csak hozzá se nyúltam, ugyanott van, ahova letette a haver.

Help! Esküszöm, a tüdőm mindjárt kimászik és rágyújt, és engem kihagy a buliból.

2012. jún. 14. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:

:)

Ügyes vagy.:)

Átküldjem nektek Alan Carr könyvét, hogy segítsen a nehéz pillanatokban?

2012. jún. 14. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagy/vagytok egyedül! Én 10 év után most tettem le, napi egy dobozzal szívtam, az is elég sok. Főleg itthon, cigiztem sokat.

Hétfő este szívtam el az utolsót, keddtől nem gyújtottam rá.

Nem egy nagy nem dohányos múlt, de nem akarok rágyújtani, pedig gondolok rá. Most épp mások sikertörténeteiből merítek magamnak erőt!:) Itt gyk-n is sokan írnak jókat.

Nem tudom neked milyen tüneteid vannak, nekem ez a rossz szájíz, meg sok a nyálam.:S Remélem elmúlik ez is hamarosan, mert szörnyű.

Ja, és NE SZÍVD EL a haver cigijét, meg ne is vegyél magadnak!:)

2012. jún. 14. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak az első 3 nap lesz pocsék,utána egyre jobb,egy hét múlva pedig már simán jól viseled majd.
2012. jún. 14. 18:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Sajnos bűnbe estem :(

Megérkezett férjuram, és vacsi után automatikusan rágyújtottam. :(

És az a rossz, hogy nagyon jó volt

De holnap reggel kiürítem a lakásból a hamutartókat meg a dohányzási szeánsz összes többi kellékét.

Sajnos nagyon sok olyan helyzet van, amikor megszokásból nyúlok a cigiért. Amikor leülök a wc-re, amikor befekszem a kádba, a kávé előtt, a kávé után.....stb......tudjátok

De én csak azért is megveregetem a vállam, mert azért nem rossz teljesítmény a 2 dobozról hirtelen 1 szál.

És most megyek, lefekszem, mielőtt újra elcsábulok.

2012. jún. 14. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:

#2 kommentelő:

Nekem nagyon idióta tüneteim vannak. Egyik másodpercről a másikra felugrik a vérnyomásom, és idegileg bepörgök. Vagy lezuhan, és csak kókadozok.

De hirtelen mintha mindent édesebbnek és sósabbnak éreznék. Alig tudtam enni a szalámiból mert olyan sósnak éreztem.

Holnap jó lesz, megyek nagymamához, és ha rámjön a pörgés, akkor felásom a kertet :D

2012. jún. 14. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia

Hogy állsz a leszokással?

2012. jún. 16. 06:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon jól! :D

Azóta még nem gyújtottam rá :) De nem olyan rossz cigi nélkül, mint gondoltam. Az ember lánya (jelen esetben én) azért fél letenni a cigit, mert azt hiszi hogy olyan elvonási tünetei lesznek, mint az amcsi filmekben a kokósoknak.

Szóval nem olyan rossz, csak estefelé jön rám az a "bizsergés", hogy rá kéne gyújtani.

2012. jún. 16. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Nagyon ügyes vagy:)

Épp ma gondolkoztam azon, hogy mennyire féltem a cigi nélküli élettől...hamarabb is letehettem volna. Na mindegy, sosem késő!

Kitartást neked is!:)

2012. jún. 16. 11:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nemrég beszélgettünk férjemmel. Hát ő már vagy 35 éve dohányzik, de már régen le szeretett volna szokni, csak félt ő is.

Már több, mint 10 éve vagyunk együtt, de még szóba nem került a dolog, hogy szokjunk le. Pedig már mindkettőnk fejében megfordult a gondolat.

Néhány hete beszélgetünk róla, és erre a hétre terveztük az abbahagyását, mert jó sok cigi volt itthon, és úgy gondoltuk, hogy akkor szívjuk el, ha már itt van.

De jó lesz ez így, igaz kicsit ingerlékenyek vagyunk mindketten, de semmi komoly.

Férjem az kész, totál sokat alszik. 10 körül ébresztettem, hogy ugyan menjünk már vásárolni. Aztán 13 körül elbóbiskolt. Felébredt kb. 1 órája, kajált és már megint alszik. :D

Én is ezt csinálnám, de vkinek főznie kell, meg mosogatni, meg stb.... meg olvasni a gyk-t.

2012. jún. 16. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!