Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nah, most aztán ügyes voltam mi?

Nah, most aztán ügyes voltam mi?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta lesem az ingatlanhirdetéseket (albérlet). Megtaláltam álmaim házát Érden. Milliószor megnéztem a neten az adatlapját, küldött nekem a közvetítő még sok-sok képet.....2-szer is kimentem megnézni kívül belül a házat. Nagyon fain minden....De

De én tudatlan a tegnapi napig nem tudtam hogy mi az a derítő, életemben nem hallottam ezt a kifejezést :( Egész életemben csak pöcegödörként ismertem. :(

Sőt, talán utoljára kisgyerekkoromban láttam szippantósautót.

Áááá, nem tudom hogy mi legyen!!!! Én úgy beleszerettem abba a házba, de ez a pöcegödör....nem is tudom. Meg lány létemre nem is értek hozzá. Az milyen? Úgy értem néha ki kell üríteni... azt hol kell megrendelni? mennyibe kerül?

2011. júl. 4. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy telefon és kijön az autó ,ami egy csővel kiszippantja a gödör tartalmát,te kifizeted a sofőrt és kész is van a dolog.
2011. júl. 4. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

És avval mi a gond?

Időnként telefonálnod kell,kijön a szippantós kocsi,ők elvégzik a melót,te meg fizetsz..ennyi..

Érdemes megtudni,hogy maga "gödör" mekkora méretű..Hogy tud milyen sűrűn kell telefonálni a szippantósnak.Minél nagyobb,annál ritkábban kell..

2011. júl. 4. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:

uhh. ez legyen a legnagyobb problémád...

kihívod a szippantót azt kész.

2011. júl. 4. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ki van betonozva a gödör akkor kicsit gyakrabban kell szippantatni, ha nincs, csak pl hézagosra ki van téglázva akkor ritkábban mert elszívja a talaj a nedvességet, egyébként ha ennyire zavar, nincs rákötési lehetőség a csatornahálózatra (persze van sok település ahol nincs csatorna rendszer), egyébként meg ahogy előttem írták, szólsz a szipisnek egy-kettőre kiszippantja, fizetsz és ennyi, egy darabig nem látjátok egymást.
2011. júl. 4. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

nagyiméknál még az van,de kb 5 évente kell szippantani

(nekünk is volt,de 3 hetente tele lett,befolyt a belviz,igy rákötöttük a hálózatra)

2011. júl. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!