Nah, most aztán ügyes voltam mi?
Már hónapok óta lesem az ingatlanhirdetéseket (albérlet). Megtaláltam álmaim házát Érden. Milliószor megnéztem a neten az adatlapját, küldött nekem a közvetítő még sok-sok képet.....2-szer is kimentem megnézni kívül belül a házat. Nagyon fain minden....De
De én tudatlan a tegnapi napig nem tudtam hogy mi az a derítő, életemben nem hallottam ezt a kifejezést :( Egész életemben csak pöcegödörként ismertem. :(
Sőt, talán utoljára kisgyerekkoromban láttam szippantósautót.
Áááá, nem tudom hogy mi legyen!!!! Én úgy beleszerettem abba a házba, de ez a pöcegödör....nem is tudom. Meg lány létemre nem is értek hozzá. Az milyen? Úgy értem néha ki kell üríteni... azt hol kell megrendelni? mennyibe kerül?
És avval mi a gond?
Időnként telefonálnod kell,kijön a szippantós kocsi,ők elvégzik a melót,te meg fizetsz..ennyi..
Érdemes megtudni,hogy maga "gödör" mekkora méretű..Hogy tud milyen sűrűn kell telefonálni a szippantósnak.Minél nagyobb,annál ritkábban kell..
uhh. ez legyen a legnagyobb problémád...
kihívod a szippantót azt kész.
nagyiméknál még az van,de kb 5 évente kell szippantani
(nekünk is volt,de 3 hetente tele lett,befolyt a belviz,igy rákötöttük a hálózatra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!