Utalhat tüdőrákra?
háát nem ártana elmenni egy röntgenre. vagy a gégészetre.
Nem árt gyanakodnod akkor sem, ha váratlanul véres lesz a köpeted, vagy ismeretlen okból hirtelen lefogysz. A hirtelen fellépő rekedtség, a megmagyarázhatatlan fájdalmak vagy elhúzódó láz szintén a tüdőrák tünetei lehetnek, ilyen esetekben mindenképp menj el egy kivizsgálásra.
igen. megértem :)
de tudod, jobb félni, mint megijedni.
hát ne köhögj úgy, hogy nem kell köhögöd... miért köhögsz ha nem kell??? ez inkább valami tikk... A tüdőben van némi folyadék, vízpára, különböző odaillő testnedvek, ahogy köhögsz ezek a légcsöveden keresztül kicsapódnak a torkod falára és máris érezheted, hogy van ott valami... hörgős köhögés abban a korban leginkább allergia vagy asztma okozhat... sőtt a direkt köhögés a hangszálaidnak sem tesz jót, és ha megerőlteted őket akkor azok miatt is érezheted úgy hogy van valami a torkodon...
Ha attól megnyugszol mindenképpen menj el egy tüdőszűrésre évente 1 szer... + keress fel egy pszichológust amennyiben kényszeresen köhögsz úgy hogy közben nem is kell...
nincspara nekemis volt ez...Ne ijedj meg nálam azt állapították meg h egyrészt allergiás vagyok, másrészt pedig asztmatikus köhögésem van..szoval nem fulladsz be meg ilyenek, csak köhögsz..adnak ilyen befújó izét, minden este 2X, és ettől elmúlik a 90%-a..de igazából ha abbahagyod a cigit akkor...én most abbahagytam absz nem köhögök áhh annyira jó minden teli vagyok energiával ilyesmi:) Hidd el még jobb most megfogni a dolgot mint később, 1X muszájk h nem akarsz idő előtt meghalni, betegeskedni..akkor miért húzzad halaszd? ígyis nehéz lesz már 1 év után is...én 3 után hagytam abba vmi iszonyat nehéz volt..és akkor 5-10-15-20 év után?? Ebbe gondolj bele:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!