A köhögés minden esetben tüdőrákra utalhat?
Figyelt kérdés
Anyum nagyon köhög mostanság... az orvos beküldte tüdőszűrőre. Féltem, nekem már csak ő van, apum áttétes tüdődaganatba halt meg 2 éve. Anyum is dohányzik.
Nyugtassatok kérlek :(
2011. ápr. 28. 20:19
1/5 anonim válasza:
Tüdőgyulladástól is köhöghet,vagy egyszerű megfázástól is.
Nem kell előre félned.
2/5 anonim válasza:
Nem. Az előbbieken kívül lehet allergia vagy esetleg TBC is.
3/5 anonim válasza:
Nem, lehet fertőzés, vírus vagy elkaphatott valamilyen baktériumot is. Lehet allergia is. De a tüdőszűrést mindenképp csináltassa meg minél előbb, akkor megnyugszotok mindketten.
4/5 anonim válasza:
Anyukám 3 éve halt meg tüdőrákban. Neki úgy kezdődött, hogy fájt/szúrt a háta egy ponton és egyre többet köhögött is, de szerintem a köhögés önmagában lehet ezer másféle dolog pl. ahogy az előzőek írták allergia vagy én például egy hidegebb üdítő után is képes vagyok napokig köhögni.
Drukkolok, hogy jók legyenek az eredmények és minden rendben legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!