Mennyi idő után szűnik meg a köhögés, ha abbahagyom a cigit?
Figyelt kérdés
Kb másfél éve dohányzom, és két hete erős köhögések jönnek rám, legfőképp reggel, de napközben is gyakran köhögök. Már voltam dokinál, aki azt mondta, nem megfázásról van szó.
Most le szeretném tenni a cigit, és kíváncsi vagyok arra, hogy hány nap után szűnik meg a köhögés?...
A válaszokat előre is mindenkinek külön köszönöm. :)
2010. júl. 28. 10:52
1/4 anonim válasza:
Ha meg is voltál fázva, akkor a megfázásnak is el kell múlnia. Ez a dohányosoknál sajnos nehezebben megy. Egyél sok C vitamint (pl 1000mg-osat) , mert a cigi kivonja a szervezetből, ezért is gyógyulsz nehezebben.
Így látatlanban nem lehet megjósolni, hogy mikor tisztul ki a szervezeted, reméljük, hogy minél hamarabb!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. júl. 28. 11:02
3/4 anonim válasza:
Amit eddig beszívtál nem fog 1-2 év alatt kiürülni. Minimum 20-25 év, mire láthatólag kiürül a szervezetedből a kátrány, ha abbahagyod akkor a további saját mérgezésed hagyod abba, nem a "kigyógyulást".
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel tisztában vagyok/voltam, de mégis arra lennék kíváncsi, hogy a köhögés, mikor fog enyhülni? Vagy épp teljesen elmúlni...
2010. júl. 28. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!