A bőr érzéketlensége mire utalhat?
Figyelt kérdés
35 éves nő vagyok. Második napja az egyik combom a combtőnél jó tenyérnyi területen érzéketlen – mint amikor a fogorvosnál érzéstelenítő injekciót kap az ember. Ugyanúgy mozog, ugyanúgy néz ki, de ha egy tűt beleszúrnának, nem fájna. Addig is, amíg jövő héten eljutok orvoshoz: Mire utalhat ez?
Köszönöm!
2012. jún. 8. 15:58
1/8 anonim válasza:
Idegproblémára. Ugyanilyennel voltam orvosnál. CK emelkedésem van. Ez az enzimérték izomsérüléskor emelkedik. Azt mondták, hogy mivel nincs semmi egyéb tünetem, panaszom, menjek vissza akkor amint változást érzek, észlelek a járásomban vagy mozgásomban.
2/8 anonim válasza:
Egyéb tünetet nem tapasztalsz?
Lehet perifériás neuropátia is.
3/8 anonim válasza:
Gerinnceddel, nyaki csigolyáiddal nincs baj? Esetleg lehet ideggyök nyomódás.
4/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen...a jobb combomon egy tenyérnyi terület érzéketlen volt és ha úgy tartottam zsibogott... vagy fél évig ilyen volt, de nem mentem vele dokihoz... azóta magától elmúlt.
5/8 A kérdező kommentje:
Első: Akkor úgy érted, ez így is fog maradni?
Második: Mi az a neuropátia? A szóból következtetve: az ideg elhalása?
Harmadik: gericferdülésem van iskoláskorom óta.
Más tünetet nem észlelek. Annyi, hogy épp menstruálok, ha ez számít, és nem táplálkozom túl változatosan, mert nagyon nincs pénzünk.
Nagyedik: köszi, ez biztató.
2012. jún. 8. 19:02
6/8 anonim válasza:
Gerincferdüléstől lehet, kérjél beutalót gyógytornára.
7/8 eszter_91 válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám.. valaki kapott már kielégítő magyarázatot?
8/8 anonim válasza:
Én is így jártam, ma reggelre a combtövemnél egy tenyérnyi rész érzéketlen. Szerintem én meglátogatom a csontkovácsot, pakolja vissza a helyére a dolgokat. Remélem csak ennyi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!