Miért mondják, hogy nehéz leszokni?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra tettem le a cigarettát. Elfoglaltam magam, nem hiányzott később soha. Miért nehéz egyeseknek ?2012. jún. 9. 17:56
11/11 anonim válasza:
"3. Dohányzásról való leszokás. 100ból 3-4embernek sikerülhet a "márpedig lesz akaraterőm, és addig szenvedek, amíg nem kell többé cigiznem" módszerrel, de ide meg az kell, hogy az ember fejben rendet tudjon tenni. "
De ezért nem értem, mert én ugyan ezt mondom xD. Le is írtam, hogy teljes mértékben egyet értek veled, hogy onnantól megy a dolog, miután magában lerendezte az ember. Csak annyit mondtam, hogy azért emberfüggő, mert nem mindenkinek sikerül "megértenie", hogy ez az egész tőle és a hozzáállásától függ.
Holnap sokat kell tanulnom, szal még 1 hétig van suli, utána jöhet a bulizás (mértékkel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!