16 évesen dohányzás. Vélemény?
Lassan 2 éve, hogy elkezdtem mióta bekerültem a kollégiumba.
Először csak néhány szálat, mára heti 3 dobozzal iskola időszakba.Nem tudom mi tévő legyek, ugyanis álltalába év végén sok a stressz, nagy a nyomás így sokat segít a cigi, hogy kicsit megnyugodjak.Mindez megéri az egézségem és a pénzem rovására?
A legnagyobb hülyeség a dohányzás!
Én van, hogy a suli végi stressztől sírógörcsöt meg dührohamot kapok, de SOHA EGYETLEN SZÁLAT NEM SZÍVTAM MÉG EL!
Csapkodok, dobálom a könyveimet, stb. Nagyon kibírhatatlan vagyok olyankor, de legalább sokáig az leszek még... Viszont ha cigivel próbálkozol, már 16 éves korodban, lehet, hogy 30 éves korodig nyugtathatod csak magadat ezzel... Légy okos! Most még könnyebben mehet.
Ha rádjön, hogy cigizni kéne, vegyél egy fagyit, kapj be egy rágót, egyél egy csokit. A cigi is csak pótcselekvés, azt is helyettesítheted mással.
Hajrá:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!