Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek ki a gusztustalanabb?

Szerintetek ki a gusztustalanabb?

Figyelt kérdés

1 A dohányos ember,aki nem feltétlenül bunkó,hogy mások orra alá füstöl,csak annyi a hibája,hogy dohányzik.

2 Az az antidohányos,aki korábban dohányzott,de most úgy próbál védekezni a kísértés ellen a visszaszokásra,hogy más embereket piszkál,hogy szokjanak le,nem kicsit alpári módon.És ebből meríti az erőt a füstmentes élethez.

2012. jún. 8. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2
2012. jún. 8. 14:09
 2/12 anonim ***** válasza:
2
2012. jún. 8. 14:10
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Dohányzás=drogfüggőség. Olyan, mint a kokain, csak éppen legális. Tehát részemről minden dohányost bunkónak tartok, méghozzá a kokainistánál is nagyobb bunkónak, mert az legalább csak a saját egészségét rongálja.
2012. jún. 8. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
2.
2012. jún. 8. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom te vagy az 1.
2012. jún. 8. 14:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak voltam.De már akkor is elegem volt a baßogatásból,hogy szokjak le.Néhány ember Istennek képzeli magát,mert nagyon pofátlan módon beleszól mások életébe és ítélkezik felettük.
2012. jún. 8. 14:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyik típusba sem kell beleragadni.

Első típus- A dohányzás önmagában elfogadható, feltéve, hogy a dohányzás mellett az adott személy emberileg megfelelő.

Második típus- Az örökké krákogó antidohányos kivetkőzik emberi mivoltából, nincs tartása, pont mint azoknak az embereknek, akik valamilyen erőszakos szekta hívei.

Semmi sem elítélendő addig, amíg az ember ember marad.

2012. jún. 8. 15:45
 8/12 Borii# válasza:

Akárhogy dohányzik valaki, ezzel nem csak a saját egészségét rontja

Ha leszokik valaki, az jó de nem kell más orra alá dörgölni és őt is macerálni. Gondoljon arra hogy ha amíg dohányzós életében így piszkálták volna mélységesen fel lett volna háborodva.

szóval mind 2 undorító

2012. jún. 8. 19:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam,azt hiszem itt,gyakorin,hogy van,aki ebből merít erőt.És úgy vettem, észre,hogy ez igaz más emberekre is,mert azok támadják a legjobban a dohányosokat,akik előtte is dohányoztak.Akik még életükben nem gyújtottak rá,azokat lehet,nem is zavarja annyira a cigiszag,esetleg csak azt,akinek egy légtérben kell laknia dohányosokkal úgy,hogy ő nem dohányzik.
2012. jún. 8. 20:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Amikor dohányoztam és olyanokkal találkoztam,akik soha nem dohányoztak,mindig megoldottuk valahogy.Pl én elszívtam a ház előtt egy cigit és ennyi,nem volt belőle nagyobb gond,nem zavarta.Csak oda kell figyelni egymásra és kész.
2012. jún. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!