Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan kell egy cigit "szaksze...

Hogyan kell egy cigit "szakszerűen" elszívni? (Hogy lehetőleg ne egy perc alatt égjen le. )

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 20:05
1 2
 11/16 anonim válasza:
Akkor száll el gyorsan ha sok parazsat csinálsz pl. avval hogy jó mélyeket slukkolsz belőle és mindezt gyorsan. Ekkor a cigi hasznos hosszába ezt már ugye nem lehet beleszámítani. Amúgy inkább hamuzz kevesebbet és akkor is tovább fog tartani a tapasztalataim szerint.
2009. júl. 9. 10:00
 12/16 anonim válasza:

te hány éves vagy?

15?

2009. júl. 9. 10:24
 13/16 A kérdező kommentje:
19 vagyok,nem tervezem rászokni,csak kérdeztem,mert 1X-2X előfodul buliban.köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 9. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Sokan nem tervezik a rászokást, aztán mégis szívják 40 évesen is. Szerintem akkor jársz jól, ha most mondasz nemet, egy csomó pénzt megspórolsz és teszel az egészségedért is, jobban mondva, nem teszel azért, hogy károsítsd.
2009. júl. 9. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Én elektromos cigit szivok..:))))Nagyon élvezem,hogy bárhol rágyujthatok..:)))Sokszor direkt provokálom a népet..:))))))))
2009. júl. 12. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:
bátyám benyálazza és akkor neki vagy h 5 percig ég XD
2009. júl. 19. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!