Hogyan kell egy cigit "szakszerűen" elszívni? (Hogy lehetőleg ne egy perc alatt égjen le. )
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 20:05
1/16 anonim válasza:
Nincs szakszerű cigiszívás. Szerintem mindenki úgy szívja ahogy jól esik. Ha meg nem esik jól, nem kell szívni, egyébként is baromság.
2/16 A kérdező kommentje:
oké,úgy érettem,hogy nekem az a bajom,hogy nagyon hamar leég,nem úgy,mint másoknak.mit csinálok rosszul?
2009. júl. 2. 20:21
3/16 anonim válasza:
szerintem függ a cigi minőségétől is, mert egy pl. jugó cigi sokkal hamarabb elég...
4/16 anonim válasza:
És ha már nagyon ki van száradva a cigi,akkor is hamar leég.
5/16 anonim válasza:
A papírtól is függ, hogy milyen gyorsan ég. Én sodorni szoktam, azzal a papírral amit most vettem kétszer addig ég, mint az előzővel.
6/16 A kérdező kommentje:
de valami a technikában is lehet...úgy értem,mondjuk haverommal együtt vagyunk,cigizünk,ugyan azt a cigit,neki mégis SOKKAL tovább tart mint nekem :S
2009. júl. 5. 20:45
7/16 A kérdező kommentje:
és ez biztosan az én bénaságom...mit csinálok rosszul?
2009. júl. 5. 21:54
8/16 anonim válasza:
Az hogy neked sokkal tovább tart az azt jelenti, hogy nem szívod eléggé nagyon, erőteljesen hosszan stb. Szívd úgy és a dögölj meg
10/16 anonim válasza:
Örülj neki, hogy te "alapból" gyorsan el tudod szívni a cigit. A mai trendet elnézve egyre kevésbé lesz tolerálva a dohányzás, így egyre többet kell majd sutyiban szívni a tilosban. Ott pedig ugye a gyors a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!