Mi a véleményetek a fehér dobozos cigikről? (lehetőleg olyan írjon, aki szívja :D)
Mennyire erősek? Ugyanúgy függősítenek? Mennyire sokan szívnak ilyet?
Haverom most kezdte el és azért érdekelne... :/
ha nagy városba lakik akkor semmi gond mert a szűrő miatt tisztább levegőt szív mint egyébként:D
Amúgy ha elszív egy doboz szürke palmalt kb annyit ér mint ha elszívna egy szál piros lucky-t vagy egy szál betonszofit
De most akkor a fehérből sokkal több kell azért, hogy ugyanúgy függővé váljon valaki?
Vagy ez hogyan működik?
Meg a fehérnél is ugyanolyan "erősségű" függőség alakul ki, vagy ezt én nem értem.
Amúgy mennyire jellemző, hogy fehér dobozosat szív valaki?
szia!
én pl ezüst pall mallt szívok ami 0,1 0,1 0,1-es ami a leggyengébb.
Naponta kb 2-3 szálat szívok de ha pl a barátod ezzel a cigivel kezdte a cigizést akkor nem de ha erősebbel és átváltott erre akkor azért fog többet mert érezni fogja h elszívott egyet de nem érzi úgy így sűrűbben gyújt rá.
remélem érted mit akarok..;)
Aham, értem, köszi! :D
De akkor viszonylag tudja tartani az ember azt a határt, hogy mondjuk minden nap keveset, vagy idővel ezzel is ugyanúgy lesz...? :S
Ha mindig gyenge cigiket szív és soha de soha nem gyújt rá erősebbre akkor megtudja tartani a napi 2-3 szál elszívását...vagymixD
De érted nem?!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!