Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigitől lehet erős rosszullét?

Cigitől lehet erős rosszullét?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, mivel érszűkületet okoz.

Én egyszer egy éjszaka elszívtam egy dobozzal (18 évesen), és márnap egész nap szédültem és zsibbadt a bal karom.

2012. jún. 5. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
nikotinmérgezésnek hívják.
2012. jún. 5. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
1 Elszívtál egy doboz cigit és azonnal érszűkületet kaptál?
2012. jún. 5. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen rosszullétre gondolsz? Mert nekem egyszer olyan volt kb., mint egy pánikroham. Reggel nagyon kellett sietnem, hogy elérjem a buszt, de gondoltam az első cigit se fogom kihagyni, ezért félig-meddig futólépésben képes voltam rágyújtani. Mire a buszmegállóba értem, lihegtem, mint egy kutya a 40 fokos melegben. Ráadásul úgy éreztem, hogy nem tudok rendesen levegőt venni, mintha akadályba ütközne a levegő és nem tudná kitágítani a tüdőm. Ettől bepánikoltam, hogy meg fogok fulladni, aztán kivert a víz (tél volt), elkezdtem reszketni és szédülni, majd irtóra hányingerem is lett. A busz persze tömve volt, és már amikor leguggoltam, akkor vette észre egy nő, hogy mennyire rosszul vagyok, átadta a helyét, és attól, hogy leültem, kicsit jobban lettem. A poén az, hogy épp orvoshoz készültem, de nem mondott erről semmit, miután beszámoltam neki, csak csinált egy EKG-t, mert a szívem veszettül vert még fél óra-órával a történtek után is.
2012. jún. 7. 01:32
 5/7 anonim ***** válasza:
lehetséges. vegyél a slukkok között nagy levegőt, segít :)
2012. jún. 7. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:

OFF

Ha 40 fokos meleg volt akkor hogy volt tél ? bocsi a kötekedésért :)

OFF vége

Igen lehet rosszullét ha sokat szívtál vagy ha elsőnek valami erősebbet szívtál el.

2012. jún. 8. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:

OFF a 6-osnak: Olvasd el még egyszer, nem írtam, hogy 40 fok volt, hanem hogy "... lihegtem, mint egy kutya a 40 fokos melegben". Ez egy hasonlat volt. Bocsi, hogy feleslegesen offoltál! :D

OFF Vége

2012. jún. 14. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!