Nagyon erős rosszullét. Mi lehet az oka?
Ma hajnali 1 óra körül erősen szédültem(feküdtem)aztán éreztem ahogy lüktetni kezd az egész testem, ezért megmértem a vérnyomásom ami 160/112 volt a pulzus pedig 142.
Ablak nyitás nagy levegő vétel de nem nagyon akart javulni a helyzet ráadásul a torkomban, nyakamban feszítő érzést tapasztaltam majd nagyon erős émelygést.
20-30perccel a rosszullét előtt ettem.
Nagyon sokat fáj-fájt a fejem mostanában és a füleim is emiatt voltam fül-orr-gégészeten ahol azt mondták nincs semmi baja a fülemnek.
Az elmúlt 1 hónapban nagyon gyakori az izomrángás nemcsak érzem, látom is.
Decemberben volt egy ismeretlen eredetű betegségem amire csak annyit mondtak a dokik hogy vírusos aztán átálltak a pánikbetegségre.
Akkor 14 kg fogytam 5 hét alatt, étvágytalan voltam fájt a gyomrom és a mellkasom(izomzat vagy borda) a pulzusom 120 alá nem ment. Aludni sem tudtam és izom-ízületi fájdalmaim voltak. Különböző gyulladások jelentkeztek, mint például arcüreg, vesemedence. Amelyekre antibiotikumot kaptam, de csak még rosszabbul éreztem magam a szedésük során.
Sokszor fulladtam,ilyenkor sípoló hang keletkezett levegő vételkor.
Attól félek hogy ismét előjött az ismeretlen betegség.
Lenne egy felvetésem amit a háziorvosom elvetett.
2010-2011-es telet egy penésztelepen töltöttem, sajnos nem tudtam elköltözni. A penészedés olyan mértékű volt hogy a falakon, a szekrényben, az ágyamon mindenhol jelen volt minden héten Ultra Savóztam, de 1-1,5 hét elteltével újra előjöttek.
Lehetnek a penész gomba belélegzett spóráitól ilyen tüneteim
és persze úgy hogy 2011 decemberéig nem voltak panaszaim.
Ha igen hova forduljak hogy ezt kizárassam vagy igazolják?
Mindenkinek köszönöm a választ!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!