Vmi működő módszert leszokáshoz tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nehéz a helyzet, mert az illető vagy 20 éve szívja, napi 2 dobozzal, és már az anyukája is cigizett vele terhesen...#leszokás #dohányzés
2012. jún. 5. 09:00
2/11 anonim válasza:
Vagy, ha van rá pénze menjen el Alan Carr szemináriumra.
3/11 anonim válasza:
Nekem is Allen Carr könyve volt a "ludas". El nem hittem volna, hogy tényleg elvonási tünetek nélkül, szinte már undorodva dobtam el a cigit.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
Ti egyébként hogy jutottatok hozzá? Most be is regisztráltam, elvileg elküldte az első 2 tanulmányt, meg a jelszót sms-ben, de nem lehet megnyitni.
Tudnátok ebben is segíteni esetleg ? Köszönöm nagyon.
2012. jún. 5. 09:21
5/11 anonim válasza:
Küldd el privátban az email címed, elküldöm a könyvet .PDF-ben...
6/11 anonim válasza:
allencarr.hu-tol tölthetö le a tanulmány ugye?
7/11 anonim válasza:
Én a teljes könyvről beszélek a "végre nem dohányzom"-ról...
8/11 anonim válasza:
Én naponta 3 dobozzal szívtam cigit. Egyszer elmentem a dokihoz és azt mondta ha nem teszem le a cigit sürgősen meg is hallhatok. Kijöttem a rendelőből elszívtam az utolsó cigimet és azóta nem dohányzok ennek 6 éve. Akarat erő múlik mindenen!
9/11 anonim válasza:
utolsó
minden tiszteletem a tiéd :D
10/11 anonim válasza:
22 évig, 2 dobozos voltam. És nem mondta orvos, hogy meghalok, ha nem szokom le. Leszoktam 2 éve. És? Ez akkora dolog lenne? Sokkal könnyebb, mint képzeltem, csak neki kell állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!