Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan elektromos cigi,...

Van olyan elektromos cigi, ami nem ártalmas és a terhesek le tudnak szokni vele?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elektromos cigi ilyen esetben alapból a legjobb ötlet. Bármelyik jó. A mozdulat megmaradhat, azonban nagyon gyenge patront tegyél bele, hogy minél kevesebb nikotint vigyél be.A többi káros anyag mint kátrány stb alapból nem kerül a szervezetedbe, ezek a legkárosabbak a babára.

Már hallottam olyat, hogy orvos javasolta ezt a fajta leszokást.

2012. jún. 3. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ott helyben rúgatnám ki azt az orvost:)

Aki le akar szokni, le tud. Ha bizonytalannak érzi magát, olvassa el Allen Carr könyvét.

Pont nemrég írta be valaki ide, hogy nem is akart leszokni a cigiről, csak unalmában elolvasta a könyvet, és azóta eszébe sem jutna rágyújtani. tehát ahhoz még akaraterő sem kell. De aki arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvasson egy alig 100oldalas könyvet, vagy meghallgassa mp3ban (kb 3órájába telik, és vége a dohányzásnak), az megérdemli a többit is...

2012. jún. 3. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 2. gondolom Te nem dohányzol. Az orvos azért javasolta ezt a fajta leszokást, mert talán ez a legkíméletesebb mind a babára, mind a mamára nézve. A dohányzás függőség, aminek az abbahagyása lelkileg nagyon megterhelő, rengeteg stresszel, idegességgel jár, ami ártalmasabb a babára nézve, mint az az egy-két slukk, a gyenge elektromos cigiből.
2012. jún. 3. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem dohányzom. Sok évig cigiztem, napi 1doboz is elment akár. De ne csak a válaszom első mondatát olvasd el, adtam tanácsot is. Én elolvastam azt a könyvet, és 0 elvonási tünettel hagytam abba a dohányzást. A stressz, az idegesség, és az összes elvonási tünet csak azért van, mert úgy érzi a dohányos, hogy most megfosztották valamitől. Erre jó az említett könyv, egyik napról a másikra hagytam abba a dohányzást, és egy pillanatig nem voltam feszült cigi nélkül. Elektromos cigivel leszokni olyan, mint ha egy alkoholista úgy próbálná abbahagyni az ivást, hogy mostantól csak alkoholmentes sörrel issza a konyakot. Meg különben is, mit veszthet a könyvvel? Nem hiszem el, hogy ha több tízezren esküdnek erre a könyvre, és hagyták abba a dohányzást vele, akkor is kételkedni kell. Az elektromos cigi meg egy nagyon újkeletű dolog, olyan kémiai anyagok jutnak vele a szervezetbe, amit még be sem vizsgáltak.. az biztos rohadtjó a babának is.
2012. jún. 3. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Az e cigiben én nem bíznék.Ki tudja,milyen anyagok kerülhetnek bele a szervezetbe és hogy mit okozhat az égett glicernin.Szerintem találj ki valamit,olvasd el Allen Carr könyvét,én is ezzel szoktam le.
2012. jún. 3. 16:34
 6/6 anonim válasza:

Szia!

A leszokás akaraterő és elhatározás kérdése.

Én (33N) 16 éves koromtól cigiztem, 19től napi 1 - 1,5 dobozzal, négy éve kb. leszoktam, de titokban tovább cigiztem, másfél éve gyújtottam rá utoljára, amikor vártam, hogy lesz-e két csík a teszten :) És mire elszívtam, kijött a második csík, aztán odaadtam egy hajléktalannal a maradék doboz cigimet. Azóta nem gyújtottam rá (ez másfél éve volt)

amíg pótlékot használsz, addig nem szoksz le. Dönts és cselekedj.

2012. jún. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!