Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigiző lányok, ti is rágyújtot...

Cigiző lányok, ti is rágyújtotok amikor náthásak vagytok?

Figyelt kérdés
Mert én jobban kapok levegőt ilyenkor, főleg lefekvés előtt meg ha felébredek orrdugulás miatt, más is van így?

2012. máj. 28. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Szokj le a cigiről, vagy még rá se szoktál.

Ha igazi függő lennél nem tennél fel ilyen kérdést, mindig fújod amikor kívánod.

2012. máj. 28. 23:14
 2/5 Zsizsik666 ***** válasza:
47%

Hajjaj de még mennyire!

Mikor tüdőgyuszim volt, akkor azért szívtam, hogy kapjak egyáltalán levegőt és a váladékot ki tudjam köpni. jó a cvigi, miért nem hiszitek el??? Kihordtam lábon a tüdőgyuszit és jól voltam :)

Tisztítja a tüdődet, univerzális, mindenre jó f@szányos, szivjad!

2012. máj. 29. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Hat szálat még a legbetegebben is elszívtam egy nap. Az volt a rekordom (és az is a tesóméból volt, mert ő gyengébbet szív).

20/L

2012. máj. 29. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én simán cigiztem betegen.Viccelsz?Akkor a legjobb érzés cigizni.Hülye aki kihagyja.
2012. máj. 29. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Kívánom akkor is, a füstje jól is esik, de olyankor, ha náthás vagyok, valahogy ki van száradva a szám, és nagyon rossz érzés , mikor az ajkamhoz ér. :S
2012. jún. 3. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!