Miért folyik az orrunk, ha náthásak vagyunk?
Hello. Megnéztem a Google-ban, és hozzáírom 1 élettapasztalatom.
Megfázáskor a homloküregben váladék képződik, ez az orron keresztül távozik, majd a gyógyulás után ez megszűnk.
Ha a fertőződés olyan mértékű, akkor az egyik nyílás eldugul, és a homloküreg begyullad. Ha szerencsénk van, ez terápiával gyógyítható.
Ha nem, akkor jön a kellemetlenebb gyógymód; a Doktor 1 tűvel átszúrja az eldugult hártyát. A fertőzött váladék kifolyik, és gyógyszer hatására a gyulladás megszűnik.
Én az átszúrás kellemetlen érzésétől elájultam, és előre kiestem a székből. Arra eszméltem, hogy a Fődoki és a nővér a lábaimat felemelve hoztak vissza a tudatomba. Első mondatom: "kérem, hagyjanak, mert olyan szép színeket és formákat láttam, amilyeneket még soha"
Ők tették a dolgukat. A Fődoki gyógyszert írt fel, és azt javasolta, hogy az UNGENTUM NASUALE krémből minden este kenjek egy fél borsónyit az orrüregeimbe, és ez sohasem fog újra előfordulni! ( Megéri !!!!!! )
Ez igaz, mert ez 11 éve történt.
Egészség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!