Dohányosok, meddig fogtok dohányozni?
Figyelt kérdés
Én január óta nem cigizek,akkor volt 620 egy doboz világoskék szofi,most már ugytudom 700körl van.Én akkor azt mondtam nem várom meg míg eléri az 1000ft-ot.
Kinek mennyi a határ összegben?
2012. máj. 14. 16:35
1/22 anonim válasza:
Én március óta nem cigizek.Viszont azóta 5 kilót híztam és nem cigire megy el a pénz,hanem kajára,édességre.Úgyhogy tök mindegy szerintem.Utálom,ha nincs öröm az életemben.
2/22 anonim válasza:
én erős dohányok vagyok,20 éves vagyok,akkor fogom lerakni hogyha kisbabát szeretnénk párommal!
3/22 anonim válasza:
1 hány éves vagy ? Mennyi ideig dohányoztál? Milyen fajtát szívtál és egynap mennyit? Nem szeretnél majd újra rágyújtani?
2Mióta dohányzol? Milyen fajtát szívsz és egy nap mennyit?
4/22 anonim válasza:
Kérdező hány éves vagy? Mióta dohányoztál? Egynap mennyit szívtál? Nem hiányzik? Mikor gyújtottál rá legutóbb? Nem szeretnél valamikor újra rágyújtani?
5/22 anonim válasza:
3:
9 évesen próbáltam ki és kb 13 éves korom óta rendszeresen szívom,erős dohányos pedig úgy 4 éve vagyok!
Kék cigiket szívok,bondot szívtam sokáig de ez az új nem jö be,aztán kék pallmall de ami most bejön és ennél is maradok végleg az a kék lucky strike!
6/22 anonim válasza:
jahm és egy nap 1 másfél doboz!
7/22 anonim válasza:
Nem semmi.
Szerintem ha gyereket szeretnél le kellene tenni, de legalább kevesebbet szívni....
Anyagilag hogy bírod?
8/22 anonim válasza:
Én napi 1 doboz (vagy több; buliban néhány óra alatt akár +1 doboz) arany marlbit szívok. 13 éves korom óta dohányzom. Akkor fogok leszokni ha gyerekvállalásra adom a fejem, de az még odébb van. 18/l
9/22 anonim válasza:
anyagilag hál isten édesanyám állja nekem mert én nem bírnám fizetni albérlet mellett:) Hetente kapok 1 kartont és azt beosztom! 5 éven belül szeretnék kisbabát előtte szerintem fél évvel lerakom az elég,nem?
10/22 anonim válasza:
Miért szívsz ilyen sokat ? Hogy bírod?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!