Egyszer szívtam füvet (spice) és 1 hónap múlva megyek vérvételre, ki fogják mutatni a füvet?
Figyelt kérdés
csak egyszeri alkalom volt 6 slukkot szívtam belőle, félek hogy kimutatja a vérvétel vagy ennyitől kiürül pár nap alatt?2012. ápr. 28. 18:48
21/29 anonim válasza:
Tudod én nem vagyok olyan h*lye hogy szívjak. ;)
22/29 anonim válasza:
biztos jól tele tömhették a fejed a drogprevenciós előadáson.
23/29 anonim válasza:
Tipikus demagóg fasz, mit foglalkoztok vele?
24/29 anonim válasza:
Tipikus gyenge jellemű balf*szok. Minek veletek foglalkozni? :)
25/29 anonim válasza:
Sőt! Annyira szánalmasak vagytok kedves pánikolós drogosok, hogy rohadtul unalmasak már ezek a hülye: Kipróbáltam a füvet, kimutatja a vérvétel kérdések! Mi a pics*mnak kell ezeket kiírni?! Ez az egész GYIK tele lett félős gyökerekkel...
26/29 anonim válasza:
Azért itt általánosítani ezek miatt elég durva, most akkor nézz be a szexes topikba, mekkora blfasz kérdések vannak.. Most mondjam azt, hogy mindenki aki szexel, egy buta inkompetens balfsz, aki nem ismeri a biológia alapvető szabályait?
27/29 anonim válasza:
Nem arról van szó. Arról, hogyha egyszer ennyire kíváncsi akkor nézzen szembe a következményeivel, vagy gondolkozzon előre picit.
28/29 A kérdező kommentje:
gondolkoztam előre csak gondoltam megkérdezem és ha azt mondja valaki hogy igen ki mutatja akkor szembenézek vele hogy megszívtam nem kellet volna
2012. máj. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!