Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány vérvételre kell menni...

Hány vérvételre kell menni 9-honap alatt?

Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 07:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Először, miután megállapítják a terhességet, ez volt nekem 8 hetesen, ( vércsoportot néznek+ vizeletmintát is kellett vinni), 12 hetesen van egy ultrahang vizsgálat, a nyakiredő vastagságát mérik, majd 16 hetesen megint vérvétel ( AFP), azt követi kb. 18 hetesen egy genetikai ultrahang és kb. 23 hetesen egy cukorterheléses vérvétel. Szóval 3-szor vesznek vért normál esetben. Remélem segítettem. Egy 14 hetes kismama
2008. febr. 20. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia.ha jól tudom 4 vagy 5 vérvétel van. én most vagyok 31. hetes,és eddig 4 vérvételen vagyok túl. (volt egy sima vérvételem, utána egy vércsoport-és ellenanyag "szűrés", aztán az AFP, cukorterhelés és még lesz egy vérvétel! )
2008. febr. 20. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Szia! Az elözöt kiegésziteném. 12 hetesen nincs vérvizsgállat csak akkor ha valaki 5-6 hetesen megy. Vagyis tul korán.Az elsö 16 hetesen, a második 25 hetesen, a harmadik 30 hetesen, a negyedik 36 hetesen.
2008. febr. 20. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Szia ,csak annyiban egészíteném ki(mielőtt jól összezavarunk:-)),hogy ha a 12. hétig nem volt vérvizsgálat, akkor a 12. héten lesz, akkor néznek vércsoportot, általános labort, nemi betegségre szűrnek.Legalábbis nálunk ezzel nem várják meg a 16. hetet.Védőnődet érdemes megkérdezni nálatok hogy szokás.
2008. febr. 20. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az első terhességemnél voltam 6 hetesen, aztán 16 hetesen vérvételen és akkor, amikor a cukorterhelést nézték. Tőlem többször nem vettek. Most 11 hetes vagyok, de még nem vettek vért.
2008. febr. 20. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az mindíg a véreredményedtől ,illetve azorvostól függ.

1.-megállapítják a terhességet

2.-legalább 3* megnézik a haemoglobin szintet.

3.-legalább 2* vércsoportot néznek

4.-ha először kiderűl ,hogy fogékony vagy a cicák által terjesztett toxoplasma betegsére akkor azért is vért vesznek terhesség altt 3*

5.-van vércukor vizsgálat,akkor 1 nap 2* vesznek vért egy simát és egy terheléses vércukrot

Szóval ezt nem lehet kiszámolni hányszor,minden az eredményektől függ!

2008. febr. 20. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én most leszek 21 hetes és még csak egyszer voltam,az afp-n,16 hetesen.A következő 26 hetesen lesz,utánna meg még nem tudom.

Szerintem majdnem mindenhol máshogy csinálják!(kivéve az afp-t)

20 hetes kismami

2008. febr. 20. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!