Napi 1,5 doboz cigit szívok naponta.15éves vagyok de az anyám megveszi nekem a napi 2 dobozzal. Ez nagyon káros? (nem kamu kérdés). Így megy ez már 2 éve.15/L
Nem káros!Sőt... igazán lehetne anyud figyelmesebb is egy kicsit.Ne alázzon már meg napi 2 dobozzal!Nekem anno az uzsonnám mellé 4 dobozzal csomagolt,amikor 8.os voltam.Persze a haverok szívták el a felét.
Este viszont együtt iszogattam apámmal.A hubit szerettem nagyon.A bátyámmal később meg drogoztam,jó volt.Csak már alig van vénám.... most szipuzok ezért.
Jó lenne legalább le csökkenteni az adagot mondjuk napi
10-13 szálra. A kommentelők pedig ne ugassanak-be mert fogalmuk sincs a helyzetedről:tisztelet a kivételnek
Hello kèrdező
Taps,taps,azoknak,akik szètoltottàk szegény csajt,biztos lenne jobb dolguk.Remèlem meghallassz kèrdező,ha igen vàlaszolj az üzenetre. Ès bàrmennyit cigizel,ha a baràtnőm lennèl tàmogatnàm,sőt arra kèrnèlek,minél többet cigizz előttem,zàrt helyeken is. Ès persze megveszem az összes cigit,meg minden cigis cuccot,amit akarsz. Jelentkezz ès akkor mindketten sokkal jobban èrezzük magunkat. Ès,ha valaki beolt ezèrt leszarom,a csajt meg hagyjàtok bèkèn. Csòkollak 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!