Erős dohányos férfi vagyok (2 doboz barna szofi). Elég kevesen fogadják el. Van, akinek van ezzel kapcsolatban akár pozitív, akár negatív tapasztalata? Fiúk, lányok? Bár nőben elég ritka a nagy bagós.
Én is elég dohányos vagyok, de imádom szívni. Nekem hatalmas örömet okoz, ha rágyújthatok. Napi egy doboz simán elmegy, de ha valami miatt rossz kedvem van, vagy valami felzaklat, akkor képes vagyok akár 3 dobozzal is elszívni. :) Barátom nem dohányzik, ezért nagyon sok feszültség van köztünk. :/
22/N
Számomra, aki dohányzik az annyira büdös, mint amikor a teli buszra felszáll egy hajléktalan, aki soha, de soha nem fürdik és állott pisi, kaki és mindenféle rossz szaga van. és még nagy lenne a szája és azt mondaná, hogy őt ne csesztesse senki, hogy fürödjön, neki joga van büdösnek lenni. Igaz, joga van, de akkor ne szálljon fel a nép buszára, hanem költözzön ki egyedül egy tanyára.
(Persze én is mindig azt hazudom a pasiknak, hogy: - Á, nem zavar! - de közben szorosan összecsukom a számat meg legszívesebben az orromat is, hogy ne érezzem azt a bűzt.)
Barna szofiról tapasztalat: nagyapámnak ez volt a kedvenc cigije, általában ilyet vetetett magának mindig, 60 évesen kivették a fél tüdejét COPD miatt, 70 évesen pedig elvitte a tüdőrák 3 hónap alatt.
Én is dohányoztam, napi kb fél-1 dobozt, lelkiállapottól függően. De 2 dobozt szívó férfival még dohányosként sem kezdtem volna. Azt tapasztaltam, hogy aki 2 doboz körül szív, már nem képes kulturált keretek között tartani a dohányzást: rágyújt a lakásában, mélyen beleivódik a cigiszag a bőrébe, ruhájába, személyes holmijaiba...stb, folyton idegbeteg, visszataszítóan köhög reggelente, a cigi uralja minden rezdülését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!