Rh negatív vagy Rh pozitív?
Figyelt kérdés
Honnan tudhatom hogy melyik vagyok, van egy csomó orvosi papírom (vérvételes meg ilyenek) azon nincs rajta... egyszer adtam vért, de arra is csak a 0-t írták... emlékszem hogy a régi oltási könyvemen mintha rajta lett volna (onnan tudom 0-ás vagyok, azt megjegyeztem :D) de nem találom sehol, emlékeim szerint általánosban be kellett adni, mert másikat kaptunk.
ha tehetném elmennék vért adni, hogy kiderüljön, de el vagyok tőle tiltva (vérszegénység)
ha meg bemennék a kórházba hogy nézzék már meg nekem akkor szerintem simán elküldenek a fenébe
2012. febr. 1. 21:39
1/3 anonim válasza:
Bemehetsz vérvizsgálatra a kórházba, fizetni kell érte, de megcsinálják.
2/3 anonim válasza:
Kedves első...most mondja,hogy vérszegény.Nemfogják lecsapolni csak azért a vérét,hogy megtudják mi a vércsoportja.Amúgy valamilyen otthoni könyvecskédben biztos benne kell,hogy legyen mi a vércsoportod.
3/3 anonim válasza:
"Nemfogják lecsapolni csak azért a vérét,hogy megtudják mi a vércsoportja."
Kemny EGY csepp vér kell hozzá kedves előző.... nem kell lecsapolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!