Erős dohányos férfi vagyok (2 doboz barna szofi). Elég kevesen fogadják el. Van, akinek van ezzel kapcsolatban akár pozitív, akár negatív tapasztalata? Fiúk, lányok? Bár nőben elég ritka a nagy bagós.
Érdekes. Én voltam a 2. hozzászóló, aki szintén le lett pontozva, mert le mertem írni, hogy sosem jönnék össze egy dohányzóval, mert zavarna a cigaretta szag.
Akár a kérdező, akár a többi válaszadó pontozott le, a kérdésem: miért? Miért kell szeretnem a bagósokat? Miért nem tudjátok elfogadni, hogy igen, vannak emberek, akiket zavar a cigaretta?
Én lány vagyok és elég rendesen cigizek (nekem is két doboz).
kvittagirl-lel most kivételesen nem értek egyet. a pasim nem cigizik, de tolerálja. Sosem panaszkodott, hogy szokjak le, meg nem is igen cseszeget, legfeljebb viccesen beszól. Sose akartam belevinni, meg ő se leszoktatni, ebben az elején megegyeztünk.
Egyébként az a vicc, hogy a volt pasim dohányzott és állandóan cseszegetett, hogy szokjak le, mindig mondta, hogy majd ha te is.
20/L
Egy ilyen erős bagós munkatársként vagy mellettem a buszon is taszít, vagy ha szól hozzám. Messziről bűzlik, mert hiszen nemrég gyújtott rá utoljára.
(F)
Nem szeretem a cigifüstöt. Számomra büdös (lehet lepontozni akkor is az), és drága. De vannak bagós barátaim, ő dolguk ha cigizni akarnak. Ne fujják rám, az én lakásomba sem viselném el, ennyi. Elfogadtam hogy nekik ez 'kell'.
Viszont egy baj van a cigivel. Van aki évtizedekig szivja, és semmi baja nem lesz tőle. De azért igen sokaknak 50 éves koruk fölött 'jön' a tüdőrák. Akkor már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!