Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Erős dohányos férfi vagyok (2...

Erős dohányos férfi vagyok (2 doboz barna szofi). Elég kevesen fogadják el. Van, akinek van ezzel kapcsolatban akár pozitív, akár negatív tapasztalata? Fiúk, lányok? Bár nőben elég ritka a nagy bagós.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 26. 10:05
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ki pontozott le? én pozitívan értékeltelek!
2012. ápr. 26. 10:53
 12/30 anonim ***** válasza:
46%

Érdekes. Én voltam a 2. hozzászóló, aki szintén le lett pontozva, mert le mertem írni, hogy sosem jönnék össze egy dohányzóval, mert zavarna a cigaretta szag.

Akár a kérdező, akár a többi válaszadó pontozott le, a kérdésem: miért? Miért kell szeretnem a bagósokat? Miért nem tudjátok elfogadni, hogy igen, vannak emberek, akiket zavar a cigaretta?

2012. ápr. 26. 11:28
 13/30 anonim ***** válasza:
Én mindenkit felpontoztam, mert mindkét oldalról normális válaszokat írtak.
2012. ápr. 26. 12:32
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Én lány vagyok és elég rendesen cigizek (nekem is két doboz).

kvittagirl-lel most kivételesen nem értek egyet. a pasim nem cigizik, de tolerálja. Sosem panaszkodott, hogy szokjak le, meg nem is igen cseszeget, legfeljebb viccesen beszól. Sose akartam belevinni, meg ő se leszoktatni, ebben az elején megegyeztünk.

Egyébként az a vicc, hogy a volt pasim dohányzott és állandóan cseszegetett, hogy szokjak le, mindig mondta, hogy majd ha te is.

20/L

2012. ápr. 26. 13:36
 15/30 anonim ***** válasza:
51%
Én anno napi 1 dobozzal szívtam.És folyamatosan azt hallgattam,hogy miért nem szokok le.Már Q-ra elegem volt belőle,hogy mindig ezzel b@sztatnak.Szerintem semmi elítélendő nincs a cigiben.Akinek nem tetszik,az ne menjen oda dohányos emberhez,kussoljon és kész,de ne szóljon bele mások életébe,mert semmi köze hozzá.Én sem megyek oda pampogni senkihez,hogy miért öltözködik így meg úgy.Ez szerintem bunkóság.Nagyon rühellem már azokat az embereket,akik így pampognak meg nyivákolnak a füst miatt.Az alkohol miatt miért nem tudnak így sírni?Szerintem az sokkal visszataszítóbb,mint a cigifüst.A cigifüstben meg nincs semmi,annyira nem zavaró,nem tesz tönkre családokat,csak az emberek finnyásak és sír a szájuk miatta.Pedig ez egy tök jelentéktelen dolog.A tüdőrák meg csak duma.
2012. ápr. 26. 15:51
 16/30 anonim ***** válasza:
50%
Tüdőrák csak duma? Ha így vélekedsz rólla meg is érdemled. Kíváncsi vagyok hány dohány-gyár tulajdonos (akik mind zsidók) dohányzik. Valószínűleg egy sem. Pontosan tudják, hogy ez a legfölöslegesebb egészség károsító valami ami a világon létezik. Két napja nem gyújtottam rá, de soha többé nem is szeretnék.
2012. ápr. 29. 17:11
 17/30 anonim ***** válasza:
76%

Egy ilyen erős bagós munkatársként vagy mellettem a buszon is taszít, vagy ha szól hozzám. Messziről bűzlik, mert hiszen nemrég gyújtott rá utoljára.

(F)

2012. máj. 24. 14:35
 18/30 anonim ***** válasza:
80%

Nem szeretem a cigifüstöt. Számomra büdös (lehet lepontozni akkor is az), és drága. De vannak bagós barátaim, ő dolguk ha cigizni akarnak. Ne fujják rám, az én lakásomba sem viselném el, ennyi. Elfogadtam hogy nekik ez 'kell'.

Viszont egy baj van a cigivel. Van aki évtizedekig szivja, és semmi baja nem lesz tőle. De azért igen sokaknak 50 éves koruk fölött 'jön' a tüdőrák. Akkor már késő.

2012. júl. 26. 15:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Hál Istennek leraktam fél éve :)
2012. júl. 26. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Én dohányzom,de már valahogy kezdek megundorodni tőle. Nincs bajom azzal aki cigizik, de én már szeretnék leszokni. Remélem sikerülni is fog:)
2012. júl. 27. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!