Milyen előnyei vannak a dohányzásnak?
Szerintem legyen az utolsó, nagyon könnyen rá lehet szokni ennyi idősen, észre sem veszed és már függő is vagy.
Nem lenne jó ha így járnál
én 19évesen próbáltam ki nem szoktam rá.
f/28
Szia. 19 éves srác vagyok. Én is 15 voltam az első szál cigimnél. Én is a szocializáció miatt kezdtem el szívni, jó volt lejárogatni a dohányzó sarokba a suliban, lehetett ismerkedni, dumálni, többi osztállyal megismerkedni,stb. Akkor még azt hittem, ez király. Később kezdtem érezni, hogy ez azért nem fasza, és a beszégetések nem érnek meg annnyit, hogy tönkrevágjam az egészségem. De már késő volt. Megpróbáltam lejárni a dohányzókkal olyan formában, hogy én nem gyújtottam rá. Persze kis ideig ment a dolog, de egyre nehezebben. 4 év dohányzás alatt olyan függő lettem, hogy sose gondoltam volna, minden pénzem a cigire ment el, ráadásul a futás se megy már úgy, mint régen. Ezért döntöttem úgy, hogy lerakom. 2 hete nem gyújtottam rá, elektomos cigit szívok azóta. Nehéz. Ha visszameheték az időben pár évet, elszívnék néha egy-két szál cigit, viszont semmiképp se szoknék rá. Alattomos.
Te döntöd el, hogy rászoksz-e, én nem ajánlom (és az emberek 99% se)
Ja, és írod, hogy nem volt sok ez a 690 ft. Gondolj bele, hogy egyre gyakrabban kell majd venned, és kb 1-2-3 év alatt eljutsz oda, hogy kétnapont/naponta kell kifizetned ezt az összegt, sőt sokkal többet, mert a cigi árak csak felfelé mennek!
Amikor én kezdtem cigizni 4 éve, tudod mennyi volt a pall-mall? 400 körül.
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__2907577-melyik-a-legjobb-cigeretta-marka
Ha már nem is cigizek
érdekel a wéleményetek.
én west ice-t szívtam a kezdetektől, de csak középiskolában, mert menőnek hittem...
most nem dohányzom,kb 4 éve, de tuti nagy károkat tettem magamban....
Ha nem minden nap gyújtasz rá és nem szoksz rá nem vészes.
Ha nincs önfegyelmed rá fogsz szokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!