Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez még elmegy dohányzásnak,...

Ez még elmegy dohányzásnak, vagy ez már probléma?

Figyelt kérdés
Hát mondjuk úgy minden harmadik nap elszívok egy narancssárga Pall Mall-t. nem szoktam cigizni, csak nagyon ritkán, tudom hogy egészségtelen, de itt is van egy bizonyos határ, ami alatt nem ártalmas. van olyan is, hogy 2 hétig rá sem gyújtok, de amikor a kolléganőm kimegy cigizni, és megkínál, akkor elfogadok egy szálat, mondjuk 3 - 5 naponta. narancs Pall Mall. nem vékony. bár lehet hogy ebből nincs is vékony. Ez ártalmas? vagy ez még belefér. így megy már 1,5 éve, úgyhogy nem lettem függő, pedig féltem, hogy majd rákapok, és még napi 1 szál, és több is lesz belőle, de hála Istennek nem........ ??

2012. ápr. 22. 18:06
 1/6 A kérdező kommentje:
20 / F vagyok. lemaradt.....
2012. ápr. 22. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Minden szál ártalmas, nincs határ. Egy idő után függővé válhatsz a nikotintól, és már nem csak társaságban fogod szívni, hanem egyedül is. Ne szokj rá, nekem életem legnagyobb baklövése volt.
2012. ápr. 22. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:
nem szokom rá jobban, ez már megtörtént volna.....
2012. ápr. 22. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még időben hagyd abba,én is azt hittem nem szokom rá,de sajna igen.
2012. ápr. 22. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Senki se azért gyújt rá, hogy rászokjon! Senki se hiszi el, hogy rá fog szokni, csak akkor, ha már megtörtént. Egy módszer van a megelőzésre: nem szívni. (Két hónapja még 70 szálat szívtam naponta, tapasztalatból beszélek.) :D
2012. ápr. 22. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha rendelkezel elég önkontrollal nem fogsz rászokni.
2012. ápr. 22. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!