Szerintetek hogyan könnyebb leszokni a cigiről: leteszed és kész, többet rá se nézel vagy mindig csökkented a szálakat?
Figyelt kérdés
Illetve azt hallottam, hogy testmozgás közben könnyebb leszokni a dohányzásról. gaz ez?2012. ápr. 22. 16:56
11/16 A kérdező kommentje:
18 vagyok és több, mint 1 éve cigizek. Vagy lila multit vagy kék bondot, mikor hogy... Hétköznaponként napi fél doboz, de hétvégente napi 1 is akár... :/
2012. ápr. 22. 20:51
12/16 anonim válasza:
Vágj bele, szerintem menni fog:)
Sportolj kondi bicaj futás úszás bármi jó.
Egy kis ösztönző kép
13/16 anonim válasza:
Elektromos cigivel a legkönnyebb. Le is rakod, meg nem is.
14/16 Tamás 1234 válasza:
Akkor neked könnyű leszokni ! Én 22 éve szivom és még soha nem próbáltam meg leszokni.
15/16 anonim válasza:
Egyik pillanatrol a másikra kell letenni.
A mozgás valóban segít,amikor nagyon nagyon kívánod,menj és kezdj el kocogni,fáraszd le magad amennyire csak lehet.Mivel oxigén hiányos állapot lép fel,nem fogod kivánni a füstöt,és a mozgás egyébként is endorfinokat szabadít fel,ami bodogságérzetet hoz.Szóval a mozgás nagy segítség ki kell használni ezt a lehetőséget,és napról napra érzed hogy fittebb vagy,elszáll az ember fejéből a dohányfüst okozta köd,tisztábban lát az ember,és könnyebben viseli a mindennapok stresszét,és a megpróbáltatásokat.Sok sikert!
16/16 anonim válasza:
Kérdező hogy haladsz a leszokással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!