Miért olyan elítélendő a dohányzás?
én nem ítélek el senkit csak nem helyeslem amit csinálnak, de ugyanigy az alkoholistákról, drogosokról, önhibájuk által elhízottakról is megvan a véleményem ebből a szempontból csak már tul hosszu volt a válasz így is.
nem értem miért nem látják a cigisek, hogy a saját pénzükön vesznek maguknak betegséget meg rövid életet. mire jó ez? mondom ezt úgy, hogy én is cigiztem évekig. én meg azt a kifogást tartom hülyeségnek, hogy nem bírnak leszokni. nekem kb átlagos akaraterőm meg önfegyelmem van, semmiképp nem erős és mégis le tudtam szokni.
tényleg ez vna, nincs mit előszedni. de birom amikor jön valaki hogy "jaj nem birom a cigit és káros" a sört nem veti meg..pedig tüdörákost egyet se láttam még életembe viszon alkoholistát annál inkább 1.
2,.a dohányzásról mindenki eldöntheti akarja e vagy nem vagy kinek mit jelent(vizipipának tán van értelme?!)
3 én nem itélem el föleg hogy cigizek én is,és ha annyira hivatkozunk arra hogy káros, akkor ne járjunk kocsival,legyünk vegák,ne kapcsoljuk fel a villanyt stb (igyis lehet élni...)
4.magát a cigit elitélni mert vannak bunkók akik eldobálják a csikket és a kórház ablakán fújjék ki nem lehet,mert nem a cigi a hibás hanem az ember.
és én oylat nem láttam még hogy cigi miatt valaki idegrohamot kapott vagy megverte ezt vagy azt,vagy balesetet okozott,azonban alkohollal szemben annál inkább.
magyarán a kormány és a sztereotipiák mindenröl elhesegetik a dolgokat,elterelik pontosan ilyen kérdések felé,addig se foglalkozunk azzal hogy az ország mijen fosadék helyzetbe van.és sikeres az akció nem?
Akkor miért nem emelik fel az árát 50000 ft-ra 1 dobozt és mindenki jól jár.
annyi sok sületlenségeket olvasok ezeken a lapokon, hogy ez már fáj szerintem ezek nagy részét nem tiszta emberek (gyerekek) írják sajnálok mindenkit, hogy nem értik a lényegét, hogy ez csak az államnak az egyik pénzszerzési terve, akkor miért akarja államosítani a trafikokat is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!