Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért olyan elítélendő a...

Miért olyan elítélendő a dohányzás?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem.Pedig nem dohányzok.
2012. ápr. 20. 23:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én nem ítélek el senkit csak nem helyeslem amit csinálnak, de ugyanigy az alkoholistákról, drogosokról, önhibájuk által elhízottakról is megvan a véleményem ebből a szempontból csak már tul hosszu volt a válasz így is.

nem értem miért nem látják a cigisek, hogy a saját pénzükön vesznek maguknak betegséget meg rövid életet. mire jó ez? mondom ezt úgy, hogy én is cigiztem évekig. én meg azt a kifogást tartom hülyeségnek, hogy nem bírnak leszokni. nekem kb átlagos akaraterőm meg önfegyelmem van, semmiképp nem erős és mégis le tudtam szokni.

2012. ápr. 21. 10:32
 12/17 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 21. 12:45
 13/17 anonim ***** válasza:

tényleg ez vna, nincs mit előszedni. de birom amikor jön valaki hogy "jaj nem birom a cigit és káros" a sört nem veti meg..pedig tüdörákost egyet se láttam még életembe viszon alkoholistát annál inkább 1.

2,.a dohányzásról mindenki eldöntheti akarja e vagy nem vagy kinek mit jelent(vizipipának tán van értelme?!)

3 én nem itélem el föleg hogy cigizek én is,és ha annyira hivatkozunk arra hogy káros, akkor ne járjunk kocsival,legyünk vegák,ne kapcsoljuk fel a villanyt stb (igyis lehet élni...)

4.magát a cigit elitélni mert vannak bunkók akik eldobálják a csikket és a kórház ablakán fújjék ki nem lehet,mert nem a cigi a hibás hanem az ember.

és én oylat nem láttam még hogy cigi miatt valaki idegrohamot kapott vagy megverte ezt vagy azt,vagy balesetet okozott,azonban alkohollal szemben annál inkább.

magyarán a kormány és a sztereotipiák mindenröl elhesegetik a dolgokat,elterelik pontosan ilyen kérdések felé,addig se foglalkozunk azzal hogy az ország mijen fosadék helyzetbe van.és sikeres az akció nem?

2012. ápr. 21. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
jó én meg láttam tüdőrákost is, nem is egyet, meg is haltak, láttam tüdőtágulásost, ő is meghalt, ez mind cigitől, meg olyat is láttam aki idegrohamot kapott mert nem kapta meg a doboz cigijét pedig neki KELL.
2012. ápr. 21. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem emelik fel az árát 50000 ft-ra 1 dobozt és mindenki jól jár.

annyi sok sületlenségeket olvasok ezeken a lapokon, hogy ez már fáj szerintem ezek nagy részét nem tiszta emberek (gyerekek) írják sajnálok mindenkit, hogy nem értik a lényegét, hogy ez csak az államnak az egyik pénzszerzési terve, akkor miért akarja államosítani a trafikokat is?

2012. ápr. 22. 08:32
 16/17 anonim válasza:
Szerintem az alkohol még inkább elítélendő!!! attól idétlen vagy, szét mehet a családod, és nem is tudsz vezetni több órán keresztül... cigarettázni is lehet normálisan, nem úgy hogy az egyis még füstöl, és már meg is gyújtottam a másikat.
2012. ápr. 22. 18:19
 17/17 A kérdező kommentje:
16 Ezzel egyetértek.
2012. ápr. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!