Tinik! Ti hova szoktatok menni cigizni?
azoktól kérdezem akiknek nem tudják a szülei.
köszi :D
Hány éves vagy? Mióta dohányzol?
Milyen gyakran és mennyit szívsz el?
Milyen fajtát?
Minden tini megoldja, ott lehet megoldani, ahol a szülők nem látják, ez mindenkinél más hely. Te tudod, hogy hol tudsz elbújni, nem mi. Én is rászoktam, kár volt.
20/L
Hogy szoktál rá? Mennyit szívsz és milyen fajtát?
Nem akarsz leszokni?
Erkély mivel mikor szívom akkor nincsenek itthon.
Máshol nem szoktam.
Nekem anya azonnal megtudta és engedte is, viszont általánosban még tilos volt cigizni, úgyhogy maradt a jó öreg vécé, plusz esetleg (ritkábban) a focipálya mögött szívtuk. Itt középsuliban volt dohányzó, de ugye január 1-el betiltották, újra mehetünk vissza a wc-be cigizni... :S (Esetleg ki az utcára, de az nem elbújás, tehát téged nyilván nem érdekel.)
Szóval bepróbálhatod a sulivécét, bár ehhez tudni kéne, hogy nálatok mennyire ellenőrzik, stb. Ennyi év dohányzás után azt mondom neked, aki cigizni akar, az úgyis talál rá módot. (Az egyik barátnőmnek nagyon nem engedték a szülei, de hát rágyújtott az iskolában, nálunk-anya persze nem tudta, hogy az ő szülei tiltják-aztán ellopta az apjának a tartalék garázskulcsát és lemásoltatta, utána a garázsba járt cigizni. AMikor lebukott vele, akkor értették meg a szülei, hogy a lányukkal nem lehet mit kezdeni xD)
20/L
suli mögötti panel tényleg jó
ha más városba jársz suliba ott meg bárhol, utcán stb
suliban 6.-7. óra után a WC-ket senki nem figyeli....
modnjuk nálunk az ének terem az udvaron van, ott a műhelyek mellett és az ének terem mellett egyszerre 40-50-es cigizünk
tudják a tanárok de mit csináljanak???? min gyerek kezébe egy 50 ezres csekk??
3-an megyünk haverok 2 szívja 1 figyel és 3 pukkonként csere, ha jön valaki akkor meg gyors eldekkeljük (elnyomjuk de nem olyan brutálisan, csak annyira el tudd még szívni) aztán ha rékérdeznek akkor á nem nem cigiztünk csak kijöttünk levegőzni xd
de ez attól függ h mennyire szigorúak nálatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!