Dohányzom, de egyre rosszabb, mert napi szinten hányok tőle. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Egy évvel ezelőtt rászoktam a cigire,és elég hamar elment napi 1-2 doboz. Mostanában kb. 1.5 doboz cigit szívok. Már az elején sem bírtam nagyon, mert valamiért nálam a túl sok slájm kerül gyomromba. Ma viszont már rendszeresen ki kell hánynom a slájmot. Reggel és este kijön belőlem. Dokinál voltam, nincs semmi baja a tüdőmnek, annyit mondott a szervezetem védekezik ellene. Nem lehetne valahogy megszüntetni, hogy ennyi slájm termelődjön? Tervezem a leszokást, de a suli alatt még nem szeretném letenni. Szívjak gyengébbet? Rosszindulatú hozzászólásokat nem kérek! Tanácsot kérek, nem hittérítést!2012. ápr. 13. 02:24
11/17 anonim válasza:
Kiköpni nem tudod a slájmot, h ne kelljen hánynod tőle?????
12/17 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos, nem érzem, csak amikor már kijön belőlem minden.
2012. ápr. 14. 20:15
13/17 anonim válasza:
Most arra a nyálra gondolsz amit cigizés közben lenyelsz? Ha nemtudnék köpködni cigizés közben énis hánynék szerintem. Tudom, gusztustalan de hát ha belegondolsz gyomorfekélyt is elkerülheted vele, szóval hacsak nem olyan helyen vagyok ahol tényleg nem kéne, mindig kiköpöm ami a számban van nyál.
14/17 anonim válasza:
kezdd a reggelt köhögéssel krákogással akkor tuti felszakad ami le van tapadva, sőt csináld naponta többször is (persze ahogy az utolsó is írja ha olyan helyen vagy) még ha nem is érzed, mert tuti ott van a slájm. Csak jobb felköhögni és kiköpni mint kihányni......nem túl gusztusos de hátha segít
16/17 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy offolok, de muszáj megkérdeznem: mi a fene az a slájm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!